Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Adam gibi hızlı bir şekilde teslimat yapacak bir bilişim arıyorum . Files pack vs. kendiminkileri kullanacağım makinesi sağlam olsun , ys belgeli ve fiyatı uygun bir bilişim arıyorum. Files önemli değil dediğim gibi önemli olan işlerini iyi yapmaları ve makineyi hızlı bir şekilde teslim etmeleri..
Skype : marshosting.net eklerseniz görüşelim.Adam gibi hızlı bir şekilde teslimat yapacak bir bilişim arıyorum . Files pack vs. kendiminkileri kullanacağım makinesi sağlam olsun , ys belgeli ve fiyatı uygun bir bilişim arıyorum. Files önemli değil dediğim gibi önemli olan işlerini iyi yapmaları ve makineyi hızlı bir şekilde teslim etmeleri..
şu an skype erişimim yok maalesef. Mesaj üzerinden bana uygun bir paketiniz var ise yollarsanız sevinirim.
Adam gibi hızlı bir şekilde teslimat yapacak bir bilişim arıyorum . Files pack vs. kendiminkileri kullanacağım makinesi sağlam olsun , ys belgeli ve fiyatı uygun bir bilişim arıyorum. Files önemli değil dediğim gibi önemli olan işlerini iyi yapmaları ve makineyi hızlı bir şekilde teslim etmeleri..
Eğer kendi filesinizi vs kullanıcaksanız size özel
2 GB Metin2 Sunucusu 34.99 TL ( 5 DAKİKA İÇİNDE TESLİMAT ! )
.Com Domain + Limitsiz Hosting + ACP + Market + Ticket Sistemi + Forum HEDİYE !
www.roketsunucu.net - www.roketsunucu.com
Tel : 539 834 70 27
Tanıtım Konumuz : TIKLA
Eğer kendi filesinizi vs kullanıcaksanız size özel
2 GB Metin2 Sunucusu 34.99 TL ( 5 DAKİKA İÇİNDE TESLİMAT ! )
.Com Domain + Limitsiz Hosting + ACP + Market + Ticket Sistemi + Forum HEDİYE !
www.roketsunucu.net - www.roketsunucu.com
Tel : 539 834 70 27
Tanıtım Konumuz : TIKLA
yani files kendim kullanacağım için teslimatında hızlı olması gerek. hepsini veriyorsunuz fakat sizi biraz araştırmam gerek. Eğer olur ise 1-2 gün içerisinde iletişime geçer hallederiz. Hayırlı Satışlar. Kampanyanız içinde teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)