noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Herkese Tesekkürler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArvelesBil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 695
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArvelesBil

Level 4
TM Üye
Konular
36
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 10 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Sayın Yöneticilerim Müsterilerim Arkadaslarım Kardeslerim Ben İsmail Ugur Buralarda Satısımı Yaptım Allaha Sükür Harika Para Kazandım Ama Bazı Kendini Bilmezler Ekmegimize Göz Diktş Bundan 1 Ay Önce Beni Turkmmoda Vergisiz İs Yapıyorum Diye Vergi Dairesine Sikayet Ettiler Ve 320TL CEZA ÖDEDİM OLSUN AMA İNAT VERGİ LEVHAMIDA ALDIM Ama Satıs Yaptırmamak İcin Elinden Geleni Yaptılar Hostingimin Barınmıs Oldugu Yer Benim Konusmadıgım Muhattap Olmadıgım Kisilere Arkadasım Diye Hosting Blgilerimi Veriyor Hackletiyor Bu Devir Sunucudada Oldu Olsun Yinede

BURDAN Tüm Bana Yardımcı Olan Hosting Yetkililerine Minnettarım Hepsine Ellerinden Ne Geliyorsa Yapıyorlar Turkmmo Okadar Düzenli Çalısıyorki BANA 2 KOnusuyorsa Herkese 2 Konusuyor Ayrımıcılık Yok Kimsenin Hakkını Yemezler

[h=1]@erdemaa[/h][h=1]@Avesequick[/h]
Bu İki Kardesim Adminime Cok Tesekkür Ederim

Neyse Arkadaslar Herkes Kendine Cok İyi Baksın Üniversitem Bitsin İsler Düzelsin Yeniden Gelicegim Aranıza Hoscakalın

Not: Bu Arada Rankım Kalıcak Firmayı Devir Edicem İlgilenen Varsa 05418961996 Araması Yada Çaldırması Farketmez Ben Ararım Devir İsleminden Sonra Rankımı Aldırtırım

Merhaba Sayın Yöneticilerim Müsterilerim Arkadaslarım Kardeslerim Ben İsmail Ugur Buralarda Satısımı Yaptım Allaha Sükür Harika Para Kazandım Ama Bazı Kendini Bilmezler Ekmegimize Göz Diktş Bundan 1 Ay Önce Beni Turkmmoda Vergisiz İs Yapıyorum Diye Vergi Dairesine Sikayet Ettiler Ve 320TL CEZA ÖDEDİM OLSUN AMA İNAT VERGİ LEVHAMIDA ALDIM Ama Satıs Yaptırmamak İcin Elinden Geleni Yaptılar Hostingimin Barınmıs Oldugu Yer Benim Konusmadıgım Muhattap Olmadıgım Kisilere Arkadasım Diye Hosting Blgilerimi Veriyor Hackletiyor Bu Devir Sunucudada Oldu Olsun Yinede

BURDAN Tüm Bana Yardımcı Olan Hosting Yetkililerine Minnettarım Hepsine Ellerinden Ne Geliyorsa Yapıyorlar Turkmmo Okadar Düzenli Çalısıyorki BANA 2 KOnusuyorsa Herkese 2 Konusuyor Ayrımıcılık Yok Kimsenin Hakkını Yemezler

@erdemaa

@Avesequick

Bu İki Kardesim Adminime Cok Tesekkür Ederim

Neyse Arkadaslar Herkes Kendine Cok İyi Baksın Üniversitem Bitsin İsler Düzelsin Yeniden Gelicegim Aranıza Hoscakalın

Not: Bu Arada Rankım Kalıcak Firmayı Devir Edicem İlgilenen Varsa 05418961996 Araması Yada Çaldırması Farketmez Ben Ararım Devir İsleminden Sonra Rankımı Aldırtırım

Yolunuz Açık Olsun.

Aramızda İyi Olaylar Geçti Herşey İçin Teşekkürler.

Burası teşekkür etme veya özür dileme bölümü değil .
Bildirildi .
Devir işlemi yapmak yasaktır böyle birşey olcaksa rankınız şimdiden alınır .

Vergi borcu yüzünden sitem etmek saçma değilmi ? Sonuçta bu ülkedeki herkes vergi mükellefi bunun şikayet yada sitem olarak iletilmesi saçma geldi. Sonuçta o vergiler ülkeye harcanıyor unutmayalım. Hayırlısı olsun.

Bildirildi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri