bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Sa herkeze arkadaşlar . çar satılıkdır .. .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hadiya34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 429

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ÖNCELİKLE ŞÖYLE DİYELİM TAMAMEN ELDENDİR SON DERECE GÜVENLİ HİÇ Bİ SORUN YOK

130 LEVEL DERECE KAHRAMAN KOSTUM ŞAPKA'LI ÇAR SATILIR ~~

ÇARDA HERHANGİ BİR SORUN YOK ÇARIMIZ FUL YENİ SİTE EDİTİDİR BİLGİNİZ OLSUN KAFANIZDA DERT OLMASIN YADA DÜŞÜNCE YARATMASIN ~~

Ve Çarımız 150 TL'DİR :)

EĞERR ULAŞMAK İSTERSENİZ TELEFON NUMARAM ( 0539 647 03 63 )

ŞÖYLE DİYELİM SİZE HESABA AİT BİR FOTORAF ATIYORUM ALLTA BAKARSINIZ ARKADAŞLAR AMA DEDİĞİM GİBİ ALICAYSANIZ (ARAYIN )

ufd7n.png

Buyrun Arkadaşlar (Arayarak daha ayrıntı bilgi almak isterseniz aramanızı bekliyorum)

Dostum oranlar Ely2#'nin oranları konuyu Ely1#'e açmışsın. Diğer yandan bu şekilde satış kurallara aykırı olabilir, sormak gerek.

Metin2 3x - DC Hilesi

DeathMatch02 ve 66delgado katkılarıyla!

Merhaba arkadaşlar bu hile ile elde edebileceklerimiz:

- Bosslara veya slotlara 3 kere vurduğunuzda ettirdiğinizde anında ölürler.
- Herhangi bir rakibinize 3 kere vurduğunuzda o rakip anında dc yer. [Lonca savaşlarında çok işe yarıyor]

ANLATIM:

Verdiğim linklerden indirdiğiniz klasörün içinde " Pc.eix, Pc.epk ve Metin2 3x - DC Hilesi [Bosslara Tek Atma]
yer almaktadır. Bu klasörün içinden "Pc.eix ve Pc.epk" dosyalarını Metin2'nin kurulu olduğu yerin pack klasörüne atın.
Daha sonra Metin2'yi açmadan önce "Metin2 3x - DC Hilesi [Bosslara Tek Atma]" Programını çalıştırın ve oyuna girin
oyuna girdiğinizde hile çalışmış olucak ve dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

VİDEO:

VİRÜS TOTAL SONUCU:

LİNKLER:

[Bosslara-Tek-Atma].rar.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri