HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
*AresMt2 Yeni Açıldı Emek Server.*Sitemiz:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
LwL Başlangıç*99 LwL Sınır*Edit Satısı Kesınlıkle Yoktur Olmıcaktır.*Sıkıllerı Npc G1 Olarak WErıyor P yi emekLe Yapılıor*Oyun Tıcaretı Mukemmel*Servrin Kapanma Olasılıgı Yoktur DataCenter Satın alınmıstır Bu Server icin*16 Gb Ram 800 Mh İçlemcısı bulunmaktadır*Lag Bug Kesınlıkle Yoktur.aEvet arkadaşlar benim başımı ağrıtan bir hata oldu kendisi(error code 1) ne kurmaya çalışırsam çalışayım geliyordu. Şimdi bu sorundan nasıl kurtulacağınızı gösteriyorum
1)ilk öncelikle portsnap fetch extract komutuyla portları güncelleyelim ( daha önceden yaptıysanız gerek yok )
2)"cd /usr" dizinine girip "rm -rf ports" komutuyla ports klasörünü siliyoruz.
3)"cd /usr" dizinine tekrar giriyoruz. "fetchLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir." güncellenmemiş portları çekiyoruz.
4) tar xfvz ports.tar.gz ile çıkartıyoruz çıkartma işlemi bittikten sonra reboot atıyoruz ve istediğimizi kuruyoruz.
NOT:BU İŞLEMLERİ YAPTIKTAN SONRA PORTLARI GÜNCELLEMEYİN YOKSA TEKRAR HATA VERİR.
hocam skype: tugrul_904@hotmail.com eklermisiniz bi kaç hata aldım yardımcı olurmusunuz
hocam skype: tugrul_904@hotmail.com eklermisiniz bi kaç hata aldım yardımcı olurmusunuz
Skype adresinizi ekledim.
çok teşekkürler aynı şekilde yaptım sorun kalmadı GÜNCEL KALSIN LAZIM OLUR KURULUM YAPAN ARKADAŞLARA
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)