- Konular
- 91
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4h 2m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 138
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar umuyorum ki beni dikkate almayacaksınız ama dikkate almanızı diliyorum.
Herkesin swsi var ama vps ama hamachi yinede var.
Bana insanlık namına sw açana oyunda gmlik vereceğim.
Sonra diyeceksinizki lan mal adam snn gmliğine muhtaç olsa kendisi aca diceksiniz.Bunu aklmın ucundan geçirdim.
Ama madem para vermiyorum.Böyle birşey olsun istedim.
Gerçekten Güzel bir sistem pvp server uygulaması ama ben yapamadım arkadaşlar lütfen yapabilen var ise, ve bunu okuyorsa lütfen ama lütfen benim bu isteğimi değerlendirsin...
eğer bunu yapabilecek bi kardeşim çıkarsa- bana ulucalikarasu97@hotma....
adresinden ulaşabilir.Şimdiden benimle ilgilenen ilgilenmeyen tüm arkadaşlarıma çok teşeküürler saygılar diliyorum..
Herkesin swsi var ama vps ama hamachi yinede var.
Bana insanlık namına sw açana oyunda gmlik vereceğim.
Sonra diyeceksinizki lan mal adam snn gmliğine muhtaç olsa kendisi aca diceksiniz.Bunu aklmın ucundan geçirdim.
Ama madem para vermiyorum.Böyle birşey olsun istedim.
Gerçekten Güzel bir sistem pvp server uygulaması ama ben yapamadım arkadaşlar lütfen yapabilen var ise, ve bunu okuyorsa lütfen ama lütfen benim bu isteğimi değerlendirsin...
eğer bunu yapabilecek bi kardeşim çıkarsa- bana ulucalikarasu97@hotma....
adresinden ulaşabilir.Şimdiden benimle ilgilenen ilgilenmeyen tüm arkadaşlarıma çok teşeküürler saygılar diliyorum..