- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle formun yenisiyim ve konunun burası olup olmadığından emin değilim. Eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim.
Öncelikle Emre-28 kardeşimizin tarif ettiği şekilde kendi PVP server ımı kurdum localde çalışıyor. Çalışmada şuan sıkıntı görünmüyor. Ancak ne yaptıysam türkçeye çeviremedim. Formda değişik şekilde tarif edilmiş bunlardan biri Emre-28 in verdiği .exe dosyası, diğeri Filezilla ile, biride Unifier programıyla hepsini inceledim. Ancak Emre-28 in veridği dosyalarda Kaspersky virüs olarak görüyor ve engelliyor. Filezilla ile tarif edildiği gibi bağlantıyı kurup dosyaları kopyaladım ve server a yeniden başlattım ancak olmadı.
Son olarak Unifier programı inceledim ancak detaylı bilgi bulamadığım için açıkcası tam anlamadım.
Oyun oynarken sıkıntı şuan görünmüyor ancak Çince olması pek hoş değil
Konuyla ilgili yardım edebilirseniz sevinirim...
İyi çalışmalar
Öncelikle Emre-28 kardeşimizin tarif ettiği şekilde kendi PVP server ımı kurdum localde çalışıyor. Çalışmada şuan sıkıntı görünmüyor. Ancak ne yaptıysam türkçeye çeviremedim. Formda değişik şekilde tarif edilmiş bunlardan biri Emre-28 in verdiği .exe dosyası, diğeri Filezilla ile, biride Unifier programıyla hepsini inceledim. Ancak Emre-28 in veridği dosyalarda Kaspersky virüs olarak görüyor ve engelliyor. Filezilla ile tarif edildiği gibi bağlantıyı kurup dosyaları kopyaladım ve server a yeniden başlattım ancak olmadı.
Son olarak Unifier programı inceledim ancak detaylı bilgi bulamadığım için açıkcası tam anlamadım.
Oyun oynarken sıkıntı şuan görünmüyor ancak Çince olması pek hoş değil

Konuyla ilgili yardım edebilirseniz sevinirim...
İyi çalışmalar