romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

bedava silk!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 481

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1. yöntem

İlk olarak ' a giriş yapıyoruz alttaki join now yazısına tıklayıp Turkey ' i seçiyoruz sonra gelen bilgileri atabilirsiniz ama sadece msn'nin doğru olmasına dikkat edin buradaki üyelik olayı bittikten sonra tek yapmanız (kred kartı no yazmanıza gerek yok siz yazmayınca hata verecektir ama yinede hesap açılır)gereken en alttaki linke tıklamak ve siteye üye olmak. ( siteye üye olurken siteye yazdığınız 3. email adresi paypala a üye olurken kullandığınızla aynı olsun)
Daha sonra hergün üst menüde bulunan incentives ve ordan da browse ads" kısmınnı ziyeret edip orada verilen linkleri tıklıyoruz.
linklerin hepsini aynı anda tıklayamazsını bu yüzden sadece birini tıklayıp 30sn sürenin dolmasını bekleyin daha sonra diğer linke geçin.

ayrıca "Members" bölümünde statlar kısmında size ayit bir link olacak mesela benimki ^
burdan üye olabilirsiniz.

bu linki arkadaşlarınıza dağıtın, bu linki kullanarak siteye üye olan her kişinin her tıklamasından sizde para kazanacaksınız.

stat bölümünde kazandığınız para bulunmaktaıdır. "Current Balance " yazan kısında 10$ geçtiğinizde (cashout) ı tıklıyoruz ve paranız paypal hesabınıza yatırılıyor.

nekadar çok tıkalrsanız ve nekadar çok kişiyi siteye üye yaparsanız okadar çok kazanırsınız

ayrıca 10$ toplamanın çok uzun süreceğini düşünenler warsa ben siteye üye olalı 1 hafta oldu ve bu sürede 20$ kazandım...

2. yöntem

öncelikle selam arkadaslar.. internetin nimetlerini kullanarak para kazanmak ister misiniz.. tek yapmaniz gereken verecegim talimatlari izledikten sonra günde yaklasik 10 dakikanizi ayirarak dedigim adimlari yapmak
öncelikle bux.to isimli siteden bahsetmek istiyorum.. bu site belirli reklamlara tikladiimiz ve bu reklamlardan para kazandigimiz bir site.. (virus,trojan yoktur)
sitede tiklanan reklam basina 0.01$ kazanilir.. günde 10 dakka ayirip 10 reklam tiklarsaniz 0.1$ .. ama bitmedi eger 10 tane referraliniz(davet ettiginiz kimse) varsa onlarin kendilerine kazanmis olduklari miktar ayni zamanda size de geliyor. güzel yöntem.. 10 günde bu parayi kazanip v.i.p alabilirsiniz.. denemenizi kesinlikle öneririm.. ben bu yöntemle rapid premium aldim.. para ödememe gibi bi durum yok... simdi en bastan anlatmak istiyorum..
ilk etap olarak bir adet paypal hesabi olusturalim.. (nsl yapmanız gerektiği 1. yöntemde yazıyor)

1) girerek register diyin (kendi referral linkimi verdim..
2) gereken üye islemlerini yapin ..
3) "PayPal E-mail Address For Payments" kismina paypal mailinizi yazin
artik para kazanmaya haziriz..
1) Girisi yapmisken incentives e mouse yi getirelim ve browse ads tıklayıp oradaki belli linklere tiklayalim.
2) Bu sayfadayken yukarda sayaç var bu sayacin sonuna kadar bu sitede durmamiz gerek .. bu sayac 30 sn fazla uzun degil..
3) Bu sayaç islerken sitede az da olsa gezin tiklayin içerikler yoksa sayacin bitmesi sonucu done (tamam) yazisinin yaninda kirmizi X oluyor.. bu olmadii gösteriyor..
4) Bazi reklamlarda sayaç çikmiyor nedenini bilmiyorum ama zaten bi günde kendiniz için 0.1 asmak yeterli..

3. yöntem

yukarıdaki linke tılayıp üye olunuz ( paypal hesabı aldıktan sonra nsl almanız gerektiğide 1. ve 2. yöntemlerde yazıyor.) sonra arkadaşlarınıza önerin ve sizin önerinizle siteye üye olan her kişi için 1.25 dolar alın. Buradan kazandığınız paraları her hangi birşey almak için kullanablirsiniz.

Bu verdiğim 3 yöntemden hepsini kullanırsanızın kazancınız daa hızlı olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri