noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

POYRAZ TÜM Paylaşımlarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0lumGunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bence çok gereksiz konuların var Güncel zaten haber sitesinden alıntı yapılır futbol gibi şeyler de öyle hiç kendi emeğinle yazmış konu bulamadım ben. :)

Bence çok gereksiz konuların var Güncel zaten haber sitesinden alıntı yapılır futbol gibi şeyler de öyle hiç kendi emeğinle yazmış konu bulamadım ben. :)
İstediğim şekilde konu açabilirim kimseyi ilgilendirmez. Güncel bölümünde moderatör olanlarda var farkındaysan ;) Herşey yararlı konuya bakmıyor. Yorumun için teşekkürler.

Kendi emeğiyle açacağı konular farklı, forumda paylaşacağı konuların yeri farklı forum kurallarına uyduğu müddetçe konuları uygun ve gereklidir. Ayrıca bu konuları açmak dahi emek ve zaman gerektirir.

Güzel çalışıyorsun @Ufuk POYRAZ; forum kurallarına uyup, kimseyle polemiğe girmeden devam ettiğin müddetçe gerekli süreyi doldurduğunda aynı tempoyla devam edersen forumda ilerlememen için bir neden göremiyorum. + rep veriyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paylaşımlar İşe Yarar :)

Yorumlar için teşekkür ederim. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri