HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar ben patchım en son surum arkadaslar launchere basıyorum cmd acılıyor ve kapanıyor. Lütfen sorunu bulun fotosunu atıyım alın.
GTA IV oynamıyorum, bilgisayarımda yok. ancak internette araştırdım. Birkaç cevap buldum. Deneyin, belki bir tanesi işinize yarar. Yalnız dediğim gibi, denemedim - herhangi bir sorun oluşur mu veya sorun çözülür mü kesin bilgi veremem.
Ek olarak bir video buldum ama sizin sorununuz ile aynı mı bilmiyorum.
* Hatayı çözdüğünüz zaman çözümünü konuya eklerseniz sevinirim.
Razor 1911 cr.ack yapın.
Oyun Yüklenirken Social Club diye bir program yüklenmiş olması lazım Ordan Play basın, açılır.
Oyunun 1.0.7 Patch'ini kurun.
Rockstar Game Club'tan girin "Play" butonuna basın ve eğer size bir link verirse onu indirip kurun.Kurduktan sonra tekrar Rockstar Game Club'tan girin "Play" butonuna basın gelen bölümde "ok" butonuna bastıktan sonra size gelen cmd ekranınıza tekrar gelecek.Biraz bekleyin oyuna girecektir.
Yaptığınız cr.ack sorunlu ise cmd ekranında tıkanıp kalıyor olabilir , internetten farklı cr.ackler araştırıp deneyin düzeltebilene kadar.
Ek olarak bir video buldum ama sizin sorununuz ile aynı mı bilmiyorum.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
* Hatayı çözdüğünüz zaman çözümünü konuya eklerseniz sevinirim.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)