Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Detaylar Falan Superdi 1 Ay Falan Ugrasmıstım ve Sadece Orayı Oynardık...
Neyse..
Cs_Dussault
De_Town
Fy_Assault
Awp_Assault_2012
Bu map'ta en fazla 4 kişi oynayabilecek Evlerin çatılarına çıkılabilecek.
Her yerde Silah olacak.
Bu Mapta Silah alınamayacak Tekliyle başlayacaksınız Tünelden geçip Silah almanız lazım Tünelden geçtikten Sonra Sizi Zombi,Vampirler Karşılayacak. Tünelden geçerken Kendinize Dikkat edin Heran Bomba Patlayabilir Çünkü Tünelde Gizli Tuzaklar olacak. Bu map 3 Ayrı bölümden oluşacak 1. Bölümü Geçerseniz 2. Bölümü geçerseniz ve 3. bölümü geçen 1 yıllık Cs Server verilecek.
Not:Mapların Tamamı Biterse İndirme linkinide bulursam vereceğim eğer Cs kurursam böyle birşey yapabilirim..
Oyundaki Silahlardan bi tanesi.
1 Tek Bjk Değil Galatasaray Fenerbahçe Karşıyaka Eskişehir Trabzon da olacak.
Resimler Alıntı Anlatımlar Bana Aittir.
Neyse..
Cs_Dussault
De_Town
Fy_Assault
Awp_Assault_2012
Buda 2013 Versionu
Fy_Turkmmo
Bu map'ta en fazla 4 kişi oynayabilecek Evlerin çatılarına çıkılabilecek.
Her yerde Silah olacak.
De_Turkmmo_2
Bu Mapta Silah alınamayacak Tekliyle başlayacaksınız Tünelden geçip Silah almanız lazım Tünelden geçtikten Sonra Sizi Zombi,Vampirler Karşılayacak. Tünelden geçerken Kendinize Dikkat edin Heran Bomba Patlayabilir Çünkü Tünelde Gizli Tuzaklar olacak. Bu map 3 Ayrı bölümden oluşacak 1. Bölümü Geçerseniz 2. Bölümü geçerseniz ve 3. bölümü geçen 1 yıllık Cs Server verilecek.
Not:Mapların Tamamı Biterse İndirme linkinide bulursam vereceğim eğer Cs kurursam böyle birşey yapabilirim..
Oyundaki Silahlardan bi tanesi.
1 Tek Bjk Değil Galatasaray Fenerbahçe Karşıyaka Eskişehir Trabzon da olacak.
Resimler Alıntı Anlatımlar Bana Aittir.