Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

The Enigma Protector hatası.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qr0nick5454
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qr0nick5454

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

''İnternal protection error, please contact to author '' güncelleme yaptıktan sonra oyuna giriş yapamıyorum ekrana bu yazı geliyor. sorun nedir ve çözüm ??

''İnternal protection error, please contact to author '' güncelleme yaptıktan sonra oyuna giriş yapamıyorum ekrana bu yazı geliyor. sorun nedir ve çözüm ??

1) Metin2.exe yönetici olarak çalıştırın.
2) Varsa Anti virüs yazılımınızı yoksa Windows Güvenlik duvarını kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyin.
3) Oyunun C:\Program Files içerisine kurulu olduğundan emin olun.
4) Mümkünse Sağ alt tarafında kullanılmayan programları oyuna giriş yaparken kapatın.

Probleminiz güvenlik duvarı veya Anti virüs kaynaklıysa metin2client.bin dosyasını Güvenlik duvarından ve anti virüs yazılımından taranmayacaklara ekleyin.

Tüm yazdıklarımı titizlikle ve dikkatlice denerseniz problemi çözüme kavuşturabilirsiniz, Yada Teamviewer ile size yardımcı olabilirim bu problemi bir kaç kere yukarıdaki yazdığım şekilde düzelttik.

1) Metin2.exe yönetici olarak çalıştırın.
2) Varsa Anti virüs yazılımınızı yoksa Windows Güvenlik duvarını kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyin.
3) Oyunun C:\Program Files içerisine kurulu olduğundan emin olun.
4) Mümkünse Sağ alt tarafında kullanılmayan programları oyuna giriş yaparken kapatın.

Probleminiz güvenlik duvarı veya Anti virüs kaynaklıysa metin2client.bin dosyasını Güvenlik duvarından ve anti virüs yazılımından taranmayacaklara ekleyin.

Tüm yazdıklarımı titizlikle ve dikkatlice denerseniz problemi çözüme kavuşturabilirsiniz, Yada Teamviewer ile size yardımcı olabilirim bu problemi bir kaç kere yukarıdaki yazdığım şekilde düzelttik.

TeamViever ile yardımcı olursanız çok iyi olur Id şifreyi buraya mı yazmamı istersiniz ?

ya bende aynı sorunu yaşıyorum 2gündür yukarda yazılan herşeyi denedim sorun hala devam etmekte!

abı ama benımkı aç mıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri