mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

<html> <title> "MustafaDMR" </title> </html>

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MustafaDMR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 861

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adınız: MUSTAFA
Yaşınız: 17
Nereli olduğunuz: SAMSUN
Hangi takımlı olduğunuz: TRABZONSPOR
Forumu nereden bulduğunuz: YILLAR ÖNCE İLK METİN2 PVP SERVERİMİ KURDUGUMDA YARDIM İÇİN KONU AÇARAK TANISTIM TURKMMO İLE
Forumu beğenip beğenmediğiniz: ŞU ALLTAKİ BLACK SHOT REKLAMI YOKMU ÖLDÜRÜYO BENİ BIKTIM USANDIM KAPAMAKTAN VAR MI Bİ ÇARESİ ONUN ?
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; ARTIK TURKMMO'DA BENDE VARIM HTML-DREAMWEAVER İLGİ ALANLARIM OKULDADA BU DERSLERİ ALIYORUM FAKAT OKUL TEMEL VERİYOR BEN EVDE GECE GÜNDÜZ HTML ÇALIŞIYORUM BUNUN YANISIRA ÜNİVERİSTE SINAVI HAZIRLIK İÇİNDE VAKİT AYIRIYORUM TABİİ..HER NEYSE BUNDAN SONRA HTML İLE İLGİLİ Bİ SIKINTINIZ OLUNCA İLK BAŞVURACAGINIZ KİŞİ BEN OLAYIM :)

ONUN DIŞINDA SON BİRŞEY YAZAYIM ; ŞU ANA KADAR FORUM DA 4 DERS PAYLAŞTIM VE 4.DERSİMDE İLK DEFA SESLİ VİDEO ÇEKİMLE ANLATIM YAPTIM..
[h=1]HTML'e BAŞLAYALIM KONU-4 [ Table ile SİTEMİZİN TEMELİNİ ATALIM ][/h]KONU BURADA BÖLÜMÜN HİTİ DÜŞÜK AMA BUNDAN SONRA BENİMLE BİRLİKTE YÜKSELECEK SİZDE KONULARA YORUM ATARAK HEM BANA MOREL VERMİŞ OLURSUNUZ HEMDE BÖLÜME CANLILIK VERİRSİNİZ..OKUDUGUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM..​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri