HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
OLDSCHOOL ONLINE 80 CAP
Silkroad Online Private Server 80 cap
Old school online kesinlikle kapanma gibi bir sorunu yoktur.tamamen emek serverdir.
OldSchool Online sadece Çin karakterlerden oluşmaktadır. 80 Cap olarak Editlenen serverımız eski sisteme en yakın server özelliğini taşımaktadır. Npc, skill, harita ve bir çok detay 80 cap'e uygun hale getirilmiştir.Sox drop oranlari dusuktur. tamamen emektir. Seviyeli, bugsuz ve lagsiz bir server arayan siz degerli oyuncularimizi Oldschool Online dunyasina bekliyoruz.
OldSchool Online sadece Çin karakterlerden oluşmaktadır. 80 Cap olarak Editlenen serverımız eski sisteme en yakın server özelliğini taşımaktadır. Npc, skill, harita ve bir çok detay 80 cap'e uygun hale getirilmiştir.Sox drop oranlari dusuktur. tamamen emektir. Seviyeli, bugsuz ve lagsiz bir server arayan siz degerli oyuncularimizi Oldschool Online dunyasina bekliyoruz.
OLDSCHOOL ONLINE PANEL
FACEBOOK SAYFAMIZ
Server Özellikleri | Rateler
Server Özellikleri | Oyun Özellikleri
Server Özellikleri | Diğer Özellikler
server baslangic itemleri standarttir.1 gold Time ticked 1 silver Time ticked 20 returnscrool 20k gold
Başlangıç itemi Exp. Helperlar %100 performans ile üzerinde yazan değer kadar etkili olacak.
Premium ve diğer exp. ve sp helperlar yine %100 performans ile çalışacak.
Advanced Elixirler kaldırıldı.
Battle arena npc kaldirildi.
Dimension pillar kapalı.
Başlangıç itemi Exp. Helperlar %100 performans ile üzerinde yazan değer kadar etkili olacak.
Premium ve diğer exp. ve sp helperlar yine %100 performans ile çalışacak.
Advanced Elixirler kaldırıldı.
Battle arena npc kaldirildi.
Dimension pillar kapalı.
Thief ve hunter NPC : Black devil suit ve special hunter cart alabileceksiniz.
Eski pandora box lar oyunda aktif olacak
GDF gold dragon flag aktif olacak.
Purification pill ve invisible detected kaldirildi.
Devil Spirit kaldirildi
Mercenary Scroll çalisiyor.
IP LIMIT 8
10 YENI REVERSE BOLGESI
ESKI EXP BAR
YENI MOB SPAWN AREA
EVENTROOM ARENA TAI-SUI 80 LVL
CRISTMIST TEMASI
Eski pandora box lar oyunda aktif olacak
GDF gold dragon flag aktif olacak.
Purification pill ve invisible detected kaldirildi.
Devil Spirit kaldirildi
Mercenary Scroll çalisiyor.
IP LIMIT 8
10 YENI REVERSE BOLGESI
ESKI EXP BAR
YENI MOB SPAWN AREA
EVENTROOM ARENA TAI-SUI 80 LVL
CRISTMIST TEMASI
DOWNLOAD CLIENT
Media Pk2
Son düzenleme:
Server özellikleri olarak çok iyi. Ben yeni başladım oyuna. Şuan kişi sayısı az. Böyle bir server bulmanız çok zor. İlerde hiç göremeyeceksiniz. Hemen gelmelisiniz bence
Server bize eski havayı tatıracak kalitede. Haritadan tutun jobuna kadar. Ben yeni başlamış bir player olarak gmyi tebrik ediyorum.
Server bize eski havayı tatıracak kalitede. Haritadan tutun jobuna kadar. Ben yeni başlamış bir player olarak gmyi tebrik ediyorum.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)