slm merhaba ben utku şimdi gelilim konnumuza ben bu gün 11 ekim cumartesi 2008 de yanı bu gün bir konuya rasladım bizim bi kardeşimiz tuvada mavi bayrak ve 42 lv adam bir kşiyle idaya girdi dediki ben 1 ay icresinde 40 tane madolyon dürürüm dedi ve biray içinde düşürde sizce bu neden cok uğarştım ama buldum arkdaşlar aslında her lv de madolyon düşer ama muthack2.5 veya 2.7 farketmez ikinden biri olmasını lazım ve zindanda hile yapın kimse olmadığı bir yere gidin yapın ileki düşür ben 28lv de 2 tane madolyon düşürdüm madolyon satlir yazdım adam dedi nekadar ben dedim 150k olmaz dedi ben düşürmek için dedim cok uğraştım dedim o dediki ben dedi 33lv dedi hiç düşüremiyorum dedi sen nasıl düşürdün dedi bendede hile ile düşürdüm dedim adam bende yeni car actım 19 lv dedi 20 olcak dedi bende dedim ki 22lv de git 20 lv de gitme cıkmaz dedim adam tamam dedi ve konuşmasını kapatıı yani arkdaşlar her lv olun madalyon düşür eğer zor geliyorsa yüksek bir carınıza gidin yeni acın 22 lvde yada 25 veya 28lv de gidin ozman cok düşür değier lv lerde gidin ama yatarsınız yüksek lv de gidin iyi olur hadi ben kaçtım madolyon düşürem az??emeğe karsı rep