ZalimlerMt2 Geri Döndü Süper Dönüş Çelikli
Arkadaşlar ZalimlerMt2 Uzun Zamandır Bakımdaydı Ve Çözüldü Sorunlar Süper Geri Döndü En Baştan Söleyim Kırmızı Bayrak Olunuz En Çok Orda Event Var Ve Kırmızı Bayrağın 1.Si 85 Lwl 2.Si 82 Lwl[Oyunu Bıraktı]3. 80 Lwl[Benim] O Yüzden Kırmızıyı Öneriyorum Ve Daha Fazla Event Var..
GM YE PM ATINIZ SİZİ 49 LWL YAPIP+9MPARA+İtem Veriyor...
Normal Zırhçıda Demirci El Kitabı Vb Var..
Şehirin Ortasındaki Zırhçıda Çelik Ve 61 54 48 Zırhları Var...
P Npc Yarın Gelecek + Basma Oranları %100De %100 Olarak Ayarlanacak Yarın...
Gmler Çoğunlukla Açık...
Arada Bir Reboot Çekiliyor Lag Olmaması İçin Ama Çelik Ucuz Deil 40m Kırmızı Ların Tek Çeliqi Bende Ama Para İyi Düşüyor Droplar Bazen 1000 Bazen 600 Oluyor En Düşük 600 Saygılarla Tam1Sura
Oyunun Sitesi
w w w . z a l i m l e r m t 2 . t r . g g Boşlukları Siliniz 20 Mesajım Olmadığı İçin Böle Yaptım Saygılarla....
+Rep İstemiyorum Her Forumda Paylaşınız Lütfen...
Arkadaşlar ZalimlerMt2 Uzun Zamandır Bakımdaydı Ve Çözüldü Sorunlar Süper Geri Döndü En Baştan Söleyim Kırmızı Bayrak Olunuz En Çok Orda Event Var Ve Kırmızı Bayrağın 1.Si 85 Lwl 2.Si 82 Lwl[Oyunu Bıraktı]3. 80 Lwl[Benim] O Yüzden Kırmızıyı Öneriyorum Ve Daha Fazla Event Var..
GM YE PM ATINIZ SİZİ 49 LWL YAPIP+9MPARA+İtem Veriyor...
Normal Zırhçıda Demirci El Kitabı Vb Var..
Şehirin Ortasındaki Zırhçıda Çelik Ve 61 54 48 Zırhları Var...
P Npc Yarın Gelecek + Basma Oranları %100De %100 Olarak Ayarlanacak Yarın...
Gmler Çoğunlukla Açık...
Arada Bir Reboot Çekiliyor Lag Olmaması İçin Ama Çelik Ucuz Deil 40m Kırmızı Ların Tek Çeliqi Bende Ama Para İyi Düşüyor Droplar Bazen 1000 Bazen 600 Oluyor En Düşük 600 Saygılarla Tam1Sura
Oyunun Sitesi
w w w . z a l i m l e r m t 2 . t r . g g Boşlukları Siliniz 20 Mesajım Olmadığı İçin Böle Yaptım Saygılarla....
+Rep İstemiyorum Her Forumda Paylaşınız Lütfen...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)