Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Rank Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BGSHOST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BGSHOST

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,Dünden beri uğraştığım alay edilecek bi konu var.2 Gün önce rank başvurusu yaptım, gece 3-4 saatlerinde. Sabah girip baktığımda, domain yaşıyla uyuşmuyormuş ys yaşı sözde.Erdemaa hocama, gerekli bilgileri attım kendileride biliyor 10-15 fotoğraf çekip attım. Kendisi biliyor. Yalansa yalan diyebilir.Erdemaa yla büyük bi uğraş sonucu rankımı almış bulunmaktaydım - kii.Hesabıma ben girip rank almamışdım. Başka bir hosting yetkilisi ( İsim Vermek İstemiyorum ) tarafından almasını rica ettim, girip hesabıma rankı vb hepsini halledeceğini söylemişti. Ftp bilgilerini verip, turkmmofirma.html dosyası oluşturup herşeyini başvurusunu vb ona yaptırmıştım.Adam dolandırıcı çıktı diye, bizde yandık şu an. İp kontrolu yapıp dolandırıcıymış adam, BGSHOST adlı firmanında rankı alınmış.Şimdi SuFLeR admine söylüyorum, tekrar ip kontrolu yap?Veya daha başka ne yapabilirim?Bunları söylüyorum, bir sürü uzun yazı yazıyorum. Gereken açıklamayı yapıyorum verdiği cevap , 15 20 haneli bi yazı.Dünden beri şu olayla uğraşıyorum.İp kontrolü yapmak tekrar çokmu zor?Veya başka bir şey istemek?Adminlerden ricamız, böyle şeyler , oldu diye rank alınması saçma. Domain ile ys yaşı tutmaması saçma.Neden, mi adam firmayı kapatmışsa, geri açabilecekse ys nin fotoğrafını atıyorsa tekrar ona rank neden vermiyorsunuzki?Dediğim bu kadar, suflerden hala cevap alamıyorum. İlk defa turkmmoya giriş yaptım. Rank almayı felan bilmiyordum, o bilişime rica ettim rankı o alacaktı hesabımdan, çocuk dolandırıcı çıktı diye ip kontrolünden bizim firmanın rankıda alındı.Sabahtan beri erdemaa ya suflere mesaj atıyorum, ya aldığım cevap 15-20 haneli bişey yada cevap yok.İlgilensin biri artık. Cidden ilgilenilsin.İyi forumlar.

BGSHOST firması ile birinimi dolandırmışım?Birine saygısızlık yapıp küfürmü etmişim?Serverini teslimmi etmemişim bu forumda?Bi şikayetim bilemi var?Sadece bi tane olay oldu bu kadar, o zaman gidip yeni hesap açayım, ordan ipme bakılsın. Tekrar rank başvurusu yapayım. Sorun bu kadar çözülür?

Hocam burası rank alma bölümümü ? Nedir bu 2 gündür ard arda herkes konu açıyor.Sizi ben şikayet ettim,rankınızın alınması için.
Çünkü '' Seven Bilisim-Niva Bilisim '' hepsi sensın. Bahrican birde haklıymışsın gibi gelip burda konu açma.Konu bildirildi.

Dünden beri yemin ediyorum senle uğraşıyorum.Evet doğru bana fotoğrafları imzaladın attın doğru bunu inkar etmiyorum ama SuFLeRle senin sorunun benle değil ben onayladım rankını verdim.Sonradan şikayet üzerine SuFLeR ıp taraması yapmış ve başka bir firmayla mı üyelikle mi ne uyuşmuş.

Senin derdin benle değil beni ilgilendirme bu noktadan sonra SuFLeR orada sen buradasın at özel mesaj konuş beni ilgilendirmez bu durum yönetici olsam gerekli düzeltmeyi yapardım sorun bende değil.

15 20 haneli bi yazı diyorsun Allah Aşkına Doğru Konuş Dün Sabahın Köründen Beri Attığın Her Mesaja Cevap Verdim İnsaf Biraz.

Konu kapandı at görevliye mesajı konuş benle ilgin yok o fotoları ona da atarsın.Ip taraması yetkim olsa zaten ilgilenirdim sana da diyorum yetkim yok.

Son düzenleme:
gereksiz konularla bölümü meşgul etme, zaten özel mesajdan açıklama yaptım sorunun varsa @peacemackers ; admine özel mesaj gönder.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri