Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

şifremi unuttum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gürses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 606

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar
benim bir sorunum var çözemedim sizden yardım beklemekteyim şimdiden teşekkürlerimi bir borç sayarım
arkdaşlar ben oyuna 132 tl jp yükledim ve çar çalındı msn bana ait ama msne ne yaptıysam mail gelmedi güvenli gönderilere noreply@joygame.org ekledim gelmedi ticket attım konuyu bu şekilde yazdım oradaki yetkili mal arkadaşımız
bana bu linki verdi konuyu kapattı geri bildirim bile beklemedi bi daha ticket açtım şimdide cevap yok sinirden deliye döndüm bu kadar da olmaz yaaw daha telefon faturamı ödedemim 132 tl faturama yansıyacak ama ben oyuna bile giremiyorum bu kadar olmaz yaw allahını seven biri bi şey sölesin sinirden deliye döndüm.

Beklemek zorundasın benim de sorun vardı sonradan geldi.Ticket at tekrar o konuyu da at olmuyor diye belirt.Şifremi unuttum derken hepten dolandırıcıların oyununa gelme.

kardeşim çok haklsıın ama benm demek istediğim ticketlere olan ilgsizlik adam cevap yazıyor tickete daha ben senn sölediğini yaptım demeye bırakmadan ticetkimi kapatıyor bi dhaa ticket açtım şimdide cevap vermiyor sinir küpüne döndüm neden mail gelmiyor buınu bile anlamış değilim nasıl bi oyun nasıl bi oyun destek sistemi bu ya

gürses;15613040' Alıntı:
kardeşim çok haklsıın ama benm demek istediğim ticketlere olan ilgsizlik adam cevap yazıyor tickete daha ben senn sölediğini yaptım demeye bırakmadan ticetkimi kapatıyor bi dhaa ticket açtım şimdide cevap vermiyor sinir küpüne döndüm neden mail gelmiyor buınu bile anlamış değilim nasıl bi oyun nasıl bi oyun destek sistemi bu ya
Sistemimiz 7/24 hizmet vermektedir. Gönderdiğin taleplere en geç 48 saat içerisinde Müşteri Destek Uzmanlarımızca cevap verilecek.

Joygamenin sitesinde üstteki gibi birşey yazıyor. 2 gün geçti mi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri