- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar kamer1337 hilesini her serverda calıstırıyodum dün bi emek servera girdim hileyi çalıştıramadım her yolu denedim olmadı.
açıyorum oyunu hile açılıyor start diyorum ve hata şu;
Failed to find mobPointer
Failed to find attackPointer
Failed to find Battle Packet
yazıyor neyse devam ediyoruz hile acık ama hıc bı ozellıgı kullanılmıyo kullanmak için ON basıyorum herhangi birisine direk oyundan atıyor
her yerde araştırdım bulamadım hatta yabancı sıtelere baktım polonya forumlarına kamere ulaşmak için sorunu cozmek için ama bi türlü çözemedim ve bu emek serverda bana çok lazım olan bişey. en sonunda dedimki turkmmo forumunda belki sorunu çözen biri cıkabilir :ka19: :ka19:
HİLEDEN RESİM;
açıyorum oyunu hile açılıyor start diyorum ve hata şu;
Failed to find mobPointer
Failed to find attackPointer
Failed to find Battle Packet
yazıyor neyse devam ediyoruz hile acık ama hıc bı ozellıgı kullanılmıyo kullanmak için ON basıyorum herhangi birisine direk oyundan atıyor
her yerde araştırdım bulamadım hatta yabancı sıtelere baktım polonya forumlarına kamere ulaşmak için sorunu cozmek için ama bi türlü çözemedim ve bu emek serverda bana çok lazım olan bişey. en sonunda dedimki turkmmo forumunda belki sorunu çözen biri cıkabilir :ka19: :ka19:
HİLEDEN RESİM;
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...