kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeter artık alın size hile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mocac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 877
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mocac

Level 2
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
50
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Darkorbite hiç girmein çarınızla bir kaç gün sonra şirketin seni çağrıo falan diyecek yine gitmeyin ondan sonra uridium avantajını Darkorbitte kap diye ona girin çarınızı açın özellikler şunlar
10.000 uridium
1 aylık vip özellikleri ( Buna inanmadım ama mailde yazıo )
ve bunun gibi iki özellik daha var işte böyle aslında bu bir hile deil adamlar o kadar zenginki oyun unutulmasın die 10 lire feda ediolar ( 5.000 uri telle 5 tl o anlamda :m08: ) yani bunlara para yedirmeyi kim aklına getiriosa tebrik ediorum sayelerinde bize uri gelio xDé :m08::m08: + repi hakettim herhalde....

bence haketmedin saden bilindik seyler bunlar ama adamlar bi kere yapiorlar baska bidaha oyle kiyak yapmazlar tabi yeni char acmadigin surece :D

ben bole sacmalık bılmıom dogru yorum yapın

arkadaşlar böyle birşey var ancak 1-2 gün değil tam 1 ay çara girmemek gerekiyor bu bazen 2 ay VIP verio 30 bin uri verio baze 1 ay VIP 10 bin uri verio ayrıca 1 kere veriliyor die birşey yok bana en az 4 kere geldi aynı çarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri