- Konular
- 148
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sende haklısın ama ozaman herkezin charının banlanması gerekir benim arkim benle aynı hacki kullanarak oynuyodu onun charında bi problem yok ne ayak hiçbi b*k anlamadım 

- Konular
- 641
- Reaksiyon Skoru
- 148
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -351
- DevLira
- 0
sende haklısın ama ozaman herkezin charının banlanması gerekir benim arkim benle aynı hacki kullanarak oynuyodu onun charında bi problem yok ne ayak hiçbi b*k anlamadım![]()
Oda banlanır merak etme

- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ÇOK İyi olmuş çok mutlu oldum artık bütün hackerlar böyle dökülücek
bi tarafı yemeyenler hack kullanır... ama benim çar nedensiz yere banlanmıştı siteden baktım hack kullanmışım güya ama kullanmadım o günden önceki gün S&D'de baya bi adam öldürdüm 25kill-6death ondan olduğunu düşünüyorum bi o. beni report etmiş ama hack kullanmadım aynısı oldu bu GM lerde her b.k'a banlıyor des_des3 prdn biraz küfürlü oldu ama bende o zmnlar çok sinirlenmiştim GM'lerde iş yok insan biraz izler takip eder filan ha bide oyunda sürekli ağlayanlar var hack diyolar filan wallermışım güya adamın ayak sesini duyuyoz öldürüoz kabahat oluyor yeter lan ''dont cry'':ka24::ka24:

bi tarafı yemeyenler hack kullanır... ama benim çar nedensiz yere banlanmıştı siteden baktım hack kullanmışım güya ama kullanmadım o günden önceki gün S&D'de baya bi adam öldürdüm 25kill-6death ondan olduğunu düşünüyorum bi o. beni report etmiş ama hack kullanmadım aynısı oldu bu GM lerde her b.k'a banlıyor des_des3 prdn biraz küfürlü oldu ama bende o zmnlar çok sinirlenmiştim GM'lerde iş yok insan biraz izler takip eder filan ha bide oyunda sürekli ağlayanlar var hack diyolar filan wallermışım güya adamın ayak sesini duyuyoz öldürüoz kabahat oluyor yeter lan ''dont cry'':ka24::ka24:

- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
ÇOK İyi olmuş çok mutlu oldum artık bütün hackerlar böyle dökülücekbi tarafı yemeyenler hack kullanır... ama benim çar nedensiz yere banlanmıştı siteden baktım hack kullanmışım güya ama kullanmadım o günden önceki gün S&D'de baya bi adam öldürdüm 25kill-6death ondan olduğunu düşünüyorum bi o. beni report etmiş ama hack kullanmadım aynısı oldu bu GM lerde her b.k'a banlıyor des_des3 prdn biraz küfürlü oldu ama bende o zmnlar çok sinirlenmiştim GM'lerde iş yok insan biraz izler takip eder filan ha bide oyunda sürekli ağlayanlar var hack diyolar filan wallermışım güya adamın ayak sesini duyuyoz öldürüoz kabahat oluyor yeter lan ''dont cry'':ka24::ka24:
![]()
alican Artık bu hesabı kullanıyorum alıntı yaptığım kişi benim hesabımdı ama bıraktım yani söylediklerime sinirlendiysen bu hesabıma ÖM atarak söyle:ka19:
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadaşlar kıçınızdan uydurmayın ban yemissin filan bendede var ayni hata ve nasıl yiyorum ? daha biraz once girdim oyuna birden atti benide ve hack e el bile sürmemiş biriyim açıklayın bakim ...