mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Var mı böyle bir şey ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buyukweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 307
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2830378-specialadam-v3-orta-server-files-100-a.html

Bu konuda kişi fileslerimizi paylaşmış npc resim linkleri bile bizim siteden alıntı şikayet ediyorum yönetici olacak kişilik benim yorumları siliyor buyukwebin filesi diyenlerin yorumlarını siliyor konu aynen devam ediyor.

Hayırdır ben yıllardır bu foruma reklam veriyorum karşılıklı bir dönüşüm içindeyiz çok uzun zamandır. Sizden istediğim özel bir ayrıcalıkta yok gereğini yapın diyoruz son 6 aydır yöneticiler bizi ürpertiyor ne hak ne adalet nede akıl ve mantıkla hareket ediyorlar.

Hakkımızı yemeyin ve yedirtmeyin böyle konularda açtırmak zorunda bırakmayın bizi.

http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2830378-specialadam-v3-orta-server-files-100-a.html

Bu konuda kişi fileslerimizi paylaşmış npc resim linkleri bile bizim siteden alıntı şikayet ediyorum yönetici olacak kişilik benim yorumları siliyor buyukwebin filesi diyenlerin yorumlarını siliyor konu aynen devam ediyor.

Hayırdır ben yıllardır bu foruma reklam veriyorum karşılıklı bir dönüşüm içindeyiz çok uzun zamandır. Sizden istediğim özel bir ayrıcalıkta yok gereğini yapın diyoruz son 6 aydır yöneticiler bizi ürpertiyor ne hak ne adalet nede akıl ve mantıkla hareket ediyorlar.

Hakkımızı yemeyin ve yedirtmeyin böyle konularda açtırmak zorunda bırakmayın bizi.

Kanıtsız konu baltalamaktan ban atmak zorunda bıraktırmayın beni.
Sizin files olduğunuzu sizim resimlerinizden mi anlayacağız ? Yan hesaplarınızın yada elemanlarınızın mesajlarından mı ? Yada sizin resimlerinizin telif hakkı felan mı var? Eğer varsa söyleyin konuyu arkadaşımız düzenlesin. Sizin sitenizde de olabilir, başka biryerde de. Belki başka bir yerden aldı ?
Umut arkadaşıma teşekkür ederim konuyu bana bildirdiği için, bu açıklamayı yapmak gerekiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri