Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Yeni Bir Oyuna Başlamak İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bysemih27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 241
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Bana güzel Dört dörtlük 10 numara bir oyun önerirmisiniz ? Moba ve MMOFPS Olmasın Mümkünse 7/24 Metin2 Gibi sarıcak kafaya alacak bi oyun gerek arkadaşlar Türkçe olmayabilir fakat türklerinde yoğunluklu oldugu bir online oyunda olabilir oyunun gerçek paradan çok oyun parasını önemsemeye dayalı bir yapımı varsa Zorluk Derecesi En Az Orta zorlukda bir oyun önerirseniz şimdiden sevinir hepinize teşekkür ederim :)

Tavsiyeleriniz Şu Oyunların Dışında Olmasını Rica Ederim:

Allods-Metin2-Knight-Cabal-Karahan-4Story-Lastchaos-Araf-Shaiya-Rom-Wow-Neverwinter-Aıon-Tera-age of wuilin
Bu konuya lütfen ciddi kişiler yorum yapsın saçma sapan oyun tavsiyeleri sunacak arkadaşlar boş vakitlerini tüketmesinler boşuna.
Yorumunu Yardımını Esirgemeyen Bütün Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler İyi Forumlar... :)
Bu Konuyu açacak yer bulamadım moderöterler uygun yeri bulup taşıması kilitlemek yerine anlayışla karşılaması rica olunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri