Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Jeff Hardy Dönebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NightWolf1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 705

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hehe komiksin gidecek kesin bilgi kaynak?wwe için önemli biri matt reyting veren biri sdde tek feuda reytingi veren kişi doğru wwe saçmaladı artık çöksün gitsin the miz aldı almaycak biri randy orton bekliyorum son ana kadar ve the mizin kemeri var evan alsa daha iyiydi çöksün ama tnaın ring tipleri hiç hoşuma gitmiyor wweninkinden daha alçak ve küçük ve ipleri bi elips gibi değiştirse daha iyi olur wwede hall of fame dövüşüyor hof ların dövüşmemesi lazım ben sana diyim 7-7 tag macında great e verecekler 3-4 tanesi döver ;) bazıları kaçabilir sonunda cena bret e verecek kitleyecek bret yüzde yüz böyle olacak bret varsa bret pin eder kitler wwenin amacınıda çözmüş değilim artık herkes ne olacağını anlıyor ve gmyi sona saklıyorlar reyting verirmi bilinmez eğer şuan wwedeki oyunculardan biriyse wwenin işi bitmiştir the rock olacağı söyleniyor büyük ses getirir rock funları coşar bir arkadaşın konusu var horny gelcek :D diye o gelirse wwenin halini düşünemiyorum

hony kızlara yavşadığı için kestiği için raw ringinin içine 1 senedir giremiyor girmesi yasak dx varken bile ringin dışında heme ngirişde arabanın içinde duruyordu :D

sen bilin aklında biri varmış gm kim hbkmı

Konu için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri