Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Değerli arkadaşlar nasıl yapılacağını size anlatayım kısaca Değerli arkadaşımız comedy e teşekkür ederim ama eksik anlatmış ben tamamlayayım
Winrarın içindeki pack.xml belgesini açtıgınızda böyle komutlar çıkacak bu komutları içini açtıgınız localenin locale_tr veya de .xml sini açacaksınız oraya yapıştıracaksınız locale niz locale_tr ise locale/tr localeniz locale_de ise locale/de yapacaksınız ve epk dosyalarını kapatıp metin2 pack klasörüne atarak çalıştırabilirsniz
<File archivedPath="locale/de/effect/smoke01.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\de\effect\smoke01.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/de/effect/smoke02.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\de\effect\smoke02.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/de/effect/smoke03.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\de\effect\smoke03.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/de/effect/smoke04.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\de\effect\smoke04.dds]]></File>
Rap verebilirseniz memnun olurum
bu arada
çok beğendim teşekkür ederim comedy kardeşim
Winrarın içindeki pack.xml belgesini açtıgınızda böyle komutlar çıkacak bu komutları içini açtıgınız localenin locale_tr veya de .xml sini açacaksınız oraya yapıştıracaksınız locale niz locale_tr ise locale/tr localeniz locale_de ise locale/de yapacaksınız ve epk dosyalarını kapatıp metin2 pack klasörüne atarak çalıştırabilirsniz
<File archivedPath="locale/de/effect/smoke01.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\de\effect\smoke01.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/de/effect/smoke02.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\de\effect\smoke02.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/de/effect/smoke03.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\de\effect\smoke03.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/de/effect/smoke04.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\de\effect\smoke04.dds]]></File>

bu arada
Son düzenleme:
Değerli arkadaşlar nasıl yapılacağını size anlatayım kısaca Değerli arkadaşımız comedy e teşekkür ederim ama eksik anlatmış ben tamamlayayım
<File archivedPath="locale/de/effect/smoke01.dds" type="1"><=!=[=C=D=A=T=A=[Source\locale\de\effect\smoke01.dds]=]=></File>
<File archivedPath="locale/de/effect/smoke02.dds" type="1"><=!=[=C=D=A=T=A=[Source\locale\de\effect\smoke02.dds]=]=></File>
<File archivedPath="locale/de/effect/smoke03.dds" type="1"><=!=[=C=D=A=T=A=[Source\locale\de\effect\smoke03.dds]=]=></File>
<File archivedPath="locale/de/effect/smoke04.dds" type="1"><=!=[=C=D=A=T=A=[Source\locale\de\effect\smoke04.dds]=]=></File>
bu arada
Rica Ederim Anlatamın içinde teşekkürlerimi iletirim gözden kaçmış bilmeyenler olabilirdi

Rica ederim asıl teşekkürü sen hakediyorsun bn ne yaptım ki snin eksigini tamamladım okadarRica Ederim Anlatamın içinde teşekkürlerimi iletirim gözden kaçmış bilmeyenler olabilirdi![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)