Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Hollanda Hıristiyan Birliği (Felemenkçe: ChristenUnie) Hollanda Ortodoks-Protestan bir Hıristiyan partidir. Parti muhafazakar bakış açısını, ekonomide, çevre, göç ve sosyal konularda merkez-sol düşüncelerini birleştirir. 2006 seçimlerinin ardından Kabinedeki en küçük partidir.
İdeolojileri
Ailelerde bir kişinin kazancına dayalı modele geçmek, böylece genellikle kadının çalışmayarak çocuklarına bakmasını sağlamak
Pazar günü toplumun genel tatil olması
Ötenazi ve kürtajın azaltılması ve son olarak bakım hakkı ve evlat edinmeye dönüştürülmesi
Hafif uyuşturu maddeleri serbest bırakan Hollanda yasaları kaldırılmalı
Eğitim özgürlüğü genişletilerek dini okulların öneminin artması
Hollanda'nın AB içerisinde özgün bir politik kimliğinin oluşturulması
Genetik oynamaların sınırlandırılması
Merkez-sola kayan görüşleri:
Eğitim, sağlık ve sosyal güvenlik devlet tekelinde kalmalıdır.
Üçüncü dünya ülkelerinde yoksullukla savaş için ayrılan bütçelerin artırılması
Mültecilere tanınan hakların genişletilmesi, özellikle dini konularda mülteci durumuna düşenlere karşı
Yeşil bir çevre politikasının uygulanması
İdeolojileri
Ailelerde bir kişinin kazancına dayalı modele geçmek, böylece genellikle kadının çalışmayarak çocuklarına bakmasını sağlamak
Pazar günü toplumun genel tatil olması
Ötenazi ve kürtajın azaltılması ve son olarak bakım hakkı ve evlat edinmeye dönüştürülmesi
Hafif uyuşturu maddeleri serbest bırakan Hollanda yasaları kaldırılmalı
Eğitim özgürlüğü genişletilerek dini okulların öneminin artması
Hollanda'nın AB içerisinde özgün bir politik kimliğinin oluşturulması
Genetik oynamaların sınırlandırılması
Merkez-sola kayan görüşleri:
Eğitim, sağlık ve sosyal güvenlik devlet tekelinde kalmalıdır.
Üçüncü dünya ülkelerinde yoksullukla savaş için ayrılan bütçelerin artırılması
Mültecilere tanınan hakların genişletilmesi, özellikle dini konularda mülteci durumuna düşenlere karşı
Yeşil bir çevre politikasının uygulanması