HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardeslerim siz siz olun sakın ha buyukweb den birsey almayın bin pişman olursunuz verdiğim para haram zehir zıkkım olsun ama destek konusunda iyiler makinaları bok gibi aynen sadece eren bey işinin hakkını verior iyi forumlar
Yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar
Merak Etme Serverini Teslim Ederler. Oyun İçi Destek Vermezler Kendin İlgilenmen Gerek.
Önermiyorum..
iyi forumlar..
Kardeslerim siz siz olun sakın ha buyukweb den birsey almayın bin pişman olursunuz verdiğim para haram zehir zıkkım olsun ama destek konusunda iyiler makinaları bok gibi aynen sadece eren bey işinin hakkını verior iyi forumlar
Bazıları sunucu kontrol Etmesini/kullanmasını bilmemekte vu suçu direk bilişime aktarmakta. ben 2 yıla yakındır buyukweb'ile çalışmaktayım gayett iyi'ler
desteklernde sorun cıkmaz sunucularnda sorun olmaz. ama eğer sunucu kullanma/yönetme bilgin birikimin varsa al. eğer yoksa öğrenmek için al benim kendime ait 10-20 serverim oldu şuand sunucu yönetimi durumunda gayet iyiyim. pro'yum diyemem ama kulanıyorum işte sunucu ama sanırım kullanmasını bilmeyenler hiç birşey anlamayanlar direk bilişime attığı için sorunları beceremiyorlar sonra böyle oluyor acıyoruz ağzımızı ... Al Güvenilirdir. Sorun çıkmaz..
Yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar
Makine 24 saat içerisinde bir şekilde kapanabiliyor ve oyundan atabiliyor ( Saldırı yüzünden )
2. Site temaları aynısıdır kendin tekrar yapmak zorundasın.
Dilerseniz konu şikayetimi verip okursanız hepsini herşeyini anlayabilirsiniz, dikkat edin derim.
Kardeşim Ax Bilişimi Öneririm Kaliteli, Güvenli, Online Destek Çok İyi, Yaklaşık 13 Yıldır Hizmet Vermekteler.
Axbilişimin, DC atma hilesi çalışmaktadır 2-3 oyunlarda tarafımca test ettim.
Saldırıya gelirsek çok zayıftır 1 dakika sonra oyun kapandı basit bir program ile kapattım. ( server sahibine ayıp oldu kusura bakmasın
)Kötülemek değil, gerçekten bunları yaptım 2 hafta önce

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)