HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Form da yapmak istediğin yüklü olan programları bulmak mı yoksa çalıştırmak mı ?
her ikiside
gereksiz yada pek anlamadım yuklu programı gostermeden kontrol edılebılr bence güncellemeyi farkli bicimce yapabılrsın
![]()
baska nasil yapilabilir onuda soylermisiniz
Programı nasl kontrol edebilirsın bilmıyorum ama oyunu yazdıgın programla başlatıyorsan yazdıgın programla Ftp aracılıgıyla güncelliyebilirsin güncel surum varsa program acıldıgında message box vs bildiri yaptırabilirsin ve ardından link verebilirsin. ayrıca ne tur bi oyun onuda anlamış deıyılımbaska nasil yapilabilir onuda soylermisiniz

Programı nasl kontrol edebilirsın bilmıyorum ama oyunu yazdıgın programla başlatıyorsan yazdıgın programla Ftp aracılıgıyla güncelliyebilirsin güncel surum varsa program acıldıgında message box vs bildiri yaptırabilirsin ve ardından link verebilirsin. ayrıca ne tur bi oyun onuda anlamış deıyılım![]()
Söylediğin yapılabilir ama başka türlü yapmak istiyor.
Kod:
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
using System.IO; // System.IO Namespace'ini ekliyoruz.
namespace Klasörlerdearamayapmak
{
public partial class Form1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
}
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
string arama = textBox1.Text; // textbox1 'deki değeri "arama" isimli değişkenimize aktarıyoruz.
if (File.Exists(@"C:" + arama)) // dosyanın C:'de var olup - olmadığına bakıyoruz.
{
MessageBox.Show("dosya var"); // varsa bunu göster(t)iyoruz
}
else
{
MessageBox.Show("dosya yok"); // yoksa bunu göster(t)iyoruz
}
}
}
}
(1 texbox 1 button)
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)