tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Windows Device Stage'da Aygıtınızla İlgili Bildi Bulamazsa

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwordMaster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 467

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[FONT=WOL_Reg]Device Stage, aygıtla ilgili bilgiler ve o aygıtla gerçekleştirebileceğiniz görevleri gösteren bu Windows sürümünün yeni bir özelliğidir. Bilgisayarınıza Device Stage ile uyumlu bir aygıt bağladığınızda, Device Stage otomatik olarak açılır. Ara sıra, Device Stage açılır ancak aygıtla ilgili hiç veya tüm görev ve bilgileri göstermeyebilir. Bunun nedenleri ve bu durum ortaya çıkarsa neler yapılması gerektiğini aşağıda bulabilirsiniz:[/FONT]
  • [FONT=WOL_Bold]Device Stage aygıtınızla ilgili bilgileri karşıdan yüklemek için izninize gerek duyabilir.[/FONT] Device Stage'da güncelleştirilmiş bilgi olduğu size bildiren bir ileti olup olmadığını kontrol edin ve ardından yönergeleri uygulayın.
  • [FONT=WOL_Bold]Bilgisayarınız Internet'e bağlı olmayabilir.[/FONT] Çevrimdışıysanız, Device Stage aygıtınızla ilgili bilgileri karşıdan yükleyemez. Daha sonra çevrimiçi olduğunuzda aygıtı bağlamayı deneyin.
  • [FONT=WOL_Bold]Device Stage, aygıtınızla ilgili bilgileri karşıdan yüklemeye çalışıyor olabilir.[/FONT] Birkaç dakika bekleyip Device Stage'ın bilgileri bulup bulamadığına bakın, özellikle aygıtı ilk defa bilgisayarınıza bağladıysanız. Bu bilgilerin depolandığı konum meşgul olsa bile, Device Stage aygıtınızla ilgili bilgileri karşıdan yüklemeye çalışmaya devam eder. Beklemek istemiyorsanız, aygıtı daha sonra yeniden bağlamayı deneyin.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst