- Konular
- 8
- Online süresi
- 2h 46m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 25
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben silkroad online yi bilgisayarıma yükledim ve oynadım daha öncelerden ama oynarken hep donma takılma tıkladığım yere geç gitme gibi sorunlarla karşılaştım sistemim yetersiz kalıyor oyüzden de bıraktım oyunu.Ama pwp serverlerde böyle bi sıkıntı yok gayet seri ve güzel oynayabiliyorum biraz araştırdım silkroad ın dosyaları ile bir takım oynamalar yaparak pwp serverdeki gibi kasmadan oynamanın bir yolu varmış ama bulamadım yardım edebilecek arkadaşımız varsa sevinirim herhangi bir yol da olabilir yeterki geç algılama sorunundan kurtulayım.
Not: driver lerim güncel muhtemelen dahili ekran kartı kullandığım için bu sorunlar yaşanıyor driver lerini güncelle demenize gerek yok yani
Not: driver lerim güncel muhtemelen dahili ekran kartı kullandığım için bu sorunlar yaşanıyor driver lerini güncelle demenize gerek yok yani

- Konular
- 8
- Online süresi
- 2h 46m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 25
- DevLira
- 0
Yardım edebilecek yokmu arkadaşlar
- Konular
- 3,473
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 53m
- Reaksiyon Skoru
- 395
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- -516
- DevLira
- 0
http://www.turkmmo.com/silkroad-genel/1325648-silkroad-oynarken-pc'niz-kasmasin-bir-goz.html
Yukarıdaki konuya bakabilirsiniz.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2h 46m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 25
- DevLira
- 0
Öncelikle teşekkürlerhttp://www.turkmmo.com/silkroad-genel/1325648-silkroad-oynarken-pc'niz-kasmasin-bir-goz.html
Bu yöntemlerin çoğunu denedim saten ama Gamexp programını hiç kullanmadım birde onu deniyeyim en iyisi.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2h 46m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 25
- DevLira
- 0
İşe yaramadı benşm sorunum sistem eksikliğinden kaynaklı muhtemelen ama sistemimi de değiştiremem şu aralar
peki silkroad ı pwp serverlerdeki gibi oynama şansım varmı ?
peki silkroad ı pwp serverlerdeki gibi oynama şansım varmı ?