xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

.....:::::::::))))))) GençMt2 (((((((:::::::::....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @to
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 380

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

evet arkadaşlar aslında gençmt2 kötü bir oyun deil aslında iyi de deil çünkü günde 20 dk lık 3 kere tarama yapılıo gm sadece duyuru yapıyor hiç ilgilenmiyor . nedenmi? 1örn: çarım soyuldu online olmasına rahmen o kadarda pm atmama rahmen şifremi değiştirmedi oyunun ana sayfasında sifre değiştir de yok malesef evet ama oyunda skil npc at npc olay yardımcısı vr şahsien 82 lv yim birinci 99 lv :D sikl npc de skil leri p var at npc de asker at al vr olay uardımcısında ne yokki sirius muho peri horlak dişi zehir kurtuluş yelpaze seytan kanadı çakram ruhsuz bıçak king kılıcı yarı insan hepside +9 kutsama sıfır yang tas ve pot dısında herşey 0 yang rep ++++++ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D yalnız bi herif benim chara girip soyuyo oyuna küstürdü beni :D ama siz oynayın :D güzel oyun cidii bk :m08::m08::m08::m08::m08: link ler ahşahıda

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri