TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

hala iyade bekliyoruz......

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llPaaTRooNll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 862
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

llPaaTRooNll

Level 1
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

be kardeş artık yap şu iadeyi herkes aldı biz hala bekliyoruz bu ne biçim iş ya ....sv:1:75 kristallik ay kılıcı.. alınan karakter:llPaaTRooNll:kaybolan karakter:VaLeRoSa......sv1:10 adet efsun nesnesi:alınan karakter: llPaaTRooNll : kaybolan karakter: llPaaTRooNll .....ilgilenirsen sevinirim kardeş bu arada kristal puanı diceksin ben o ay kılıcı son 2 efsununa 10.20 adet değiştirme attım bunuda göz önünde bulundurursan sevinirim.....acil ilgi.........

bende bekliyorum krds işlerinemi gelmiyodur nedir bir cevap bile verilmiyor

Vala kardeş alın teri her ne olursa olsun çıkar vermezlerse al laha bırakırım al lahla aralarında ayarlasınlar....

zaten surda ilgilencekleri verdikleri süreye göre 2 gün kaldı ama hala bir cevap yada geri iade yok ortada insanında sabrı kalmıyor ister istemez

shorty.e ilk yazanlardan biri benim itemlerim kayıp diye hala bekliyom ama ne diyelim..benim hakkım bana verilmezse ki o para onlardan çıksın ben hakkımı arıyorum hak aramakta suç değil kim ne derse desin umrumda değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri