Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

hala iyade bekliyoruz......

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llPaaTRooNll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 863
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

be kardeş artık yap şu iadeyi herkes aldı biz hala bekliyoruz bu ne biçim iş ya ....sv:1:75 kristallik ay kılıcı.. alınan karakter:llPaaTRooNll:kaybolan karakter:VaLeRoSa......sv1:10 adet efsun nesnesi:alınan karakter: llPaaTRooNll : kaybolan karakter: llPaaTRooNll .....ilgilenirsen sevinirim kardeş bu arada kristal puanı diceksin ben o ay kılıcı son 2 efsununa 10.20 adet değiştirme attım bunuda göz önünde bulundurursan sevinirim.....acil ilgi.........

Vala kardeş alın teri her ne olursa olsun çıkar vermezlerse al laha bırakırım al lahla aralarında ayarlasınlar....

zaten surda ilgilencekleri verdikleri süreye göre 2 gün kaldı ama hala bir cevap yada geri iade yok ortada insanında sabrı kalmıyor ister istemez

shorty.e ilk yazanlardan biri benim itemlerim kayıp diye hala bekliyom ama ne diyelim..benim hakkım bana verilmezse ki o para onlardan çıksın ben hakkımı arıyorum hak aramakta suç değil kim ne derse desin umrumda değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri