- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Short sana diceklerim son.sen m2-tr sayfasında yazmısın bu kişilerden başka destek veya formda bildiri veren kişilerin bildirileri yanlıştır veya kristal almamıştır gibi..benim yazdığım bildiriler gayet net ve açıkca ortada ben çalışıp alın terimi edit almak için veriyosam ki sana ekmek parası kazandırıyosam sende bunu enayilik gibi görüyosanki..şu durumda görüyosun sana tek dicem allahdan bul o verdiğin paralarda sana yaramasın ve o verdiğim paraların senden 1000 katı çıksın hakkımı ve çok kişinin hakkını yiyosun..allahdan bul.....
- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
Short sana diceklerim son.sen m2-tr sayfasında yazmısın bu kişilerden başka destek veya formda bildiri veren kişilerin bildirileri yanlıştır veya kristal almamıştır gibi..benim yazdığım bildiriler gayet net ve açıkca ortada ben çalışıp alın terimi edit almak için veriyosam ki sana ekmek parası kazandırıyosam sende bunu enayilik gibi görüyosanki..şu durumda görüyosun sana tek dicem allahdan bul o verdiğin paralarda sana yaramasın ve o verdiğim paraların senden 1000 katı çıksın hakkımı ve çok kişinin hakkını yiyosun..allahdan bul.....
Destekden veya Forumdan cevap verilmediği ile ilgili oyun içerisinden yazılan bilgiler doğru değildir bu konu ile ilgili bizzat ben ilgilenmekteyim ve dün gün boyunca tüm ticketları okuyup gerekli notları aldım yukarıda isimleri yazılı oyuncular dışında iadesi yapılmayanlar Eksik bilgi, Ticaret kayıtlarında bildirilen itemin görünmemesi veya daha önce hiç kristal satın almamış oyunculardır.
Bu konuda mağdur olmamanız konusunda elimden gelenin fazlasını yapmaktayım bana yardımcı olmak istiyorsanız ve probleminizin hızlıca çözülmesini istiyorsanız birden fazla konu açmayın, birden fazla destek talebi göndermeyin , konularınızı sık sık güncellemeyin ve yaşadığınız sorun ile ilgili net ve detaylı bilgiler verin aksi taktirde uzun süre beklemek zorunda kalabilirsiniz.
Bu kadar ağır konuşmadan önce her şeyi doğru yaptığınıza emin olun , yukarıda yazılan kısımları iyi okuyun ve daha ayrıntılı , net bir şekilde destek talebinizi gönderin Elymt2 gibi bir server da kimsenin hakkının yenmeyeceğine emin olabilirsiniz.