HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
demmeki siz böyle anlıyorsunuz ....ben reklam falan derdinde değilim yinede teşşekürler...
İndexinizin resmini çekipte koyabilirdiniz !
Bu resmen reklama giriyor.
Merhaba arkadaşlar ;
Metin2 PvP Web Panel bölümünde bir çok index paylaşılıyor.Ancak bu indexleri yeterli bulmayanlar ya da kendi pvp
serverine özgü olduğunu düşünmeyen arkadaşlar olabiliyor.Bende bu arkadaşlar için bu konuyu açıyorum.Ayrıca bu konu tasarımcılığa yeni başlayacak olan
arkadaşlara yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Sizler de "index" tasarımını öğrendikten sonra turkmmo'da paylaşımlarda bulunun diye de elimden geldiğince iyi anlatmaya çalıştım.
Anlatım video türünden olacaktır.
Videomuz :
İşte video da ortaya çıkan index :
![]()
Çalışmayı indirmek ya da kullanmak istiyorsanız:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT : index yapımı için bilgiler (TAVSİYEM)
Kod:Genişlik : 1000 Yükseklik : 1300 Arkaplan : Transparan ÇERÇEVE İÇİNE ALIN HERZAMAN
İNDİRLMESİ GEREKEN PROGRAM :
Kod:PHOTOSHOP CC ya da CS6 (5.4.3.2) Edit Note Pade ++
teşekkürler güzel kardeşim..index tasarımı gerçekten harika..başarılarının devamını diler sevgiler sunarım...ekrem
demmeki siz böyle anlıyorsunuz ....ben reklam falan derdinde değilim yinede teşşekürler...
Boşuna sert çıkıyorsunuz hocam.
...Tamam anladım.Kırıcı olmanıza gerek yok. 
teşekkürler güzel kardeşim..index tasarımı gerçekten harika..başarılarının devamını diler sevgiler sunarım...ekrem
Sağolun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)