- Konular
- 106
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
SAYIN ADMİN VE YÖNETİLER BİZ BU OYUNA EMEK VERİYORUZ SİZDE ELİNİZDEN GELENİ YAPIYORSUNUZ BİLİYORUZ AMA FAZLA İLGİ YOK İLGİ OLMAYINCA USERLER ARASI KAVGA ÇIKIYOR BAKIM OLUYOR DEVİL 3. KATA ÇIKINCA ÇARLARIMIZI KASAMIYORUZ ŞU KASMA SORUNUNU BİRAN ÖNCE HALLETSENİZ İYİ OLUR
SAYGILARIMLA J2obinHooD :ka19:
İYİ FORUMLARR
)
İYİ FORUMLARR
)- Katılım
- 31 May 2009
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
SAYIN ADMİN VE YÖNETİLER BİZ BU OYUNA EMEK VERİYORUZ SİZDE ELİNİZDEN GELENİ YAPIYORSUNUZ BİLİYORUZ AMA FAZLA İLGİ YOK İLGİ OLMAYINCA USERLER ARASI KAVGA ÇIKIYOR BAKIM OLUYOR DEVİL 3. KATA ÇIKINCA ÇARLARIMIZI KASAMIYORUZ ŞU KASMA SORUNUNU BİRAN ÖNCE HALLETSENİZ İYİ OLUR
İYİ FORUMLARR)
Merhaba 6 CH Projesi yakın bir zamanda aktif olucak Mezarlık,Kule ve Sürgün 6 CH de ayrı ayrı olucak kasma zorluğunu azaltacaktır.
Ayrıca Mezarlıkla ilgili ikinci düzenlemeyi dün gece yaptım, Tartaros Patronu dışında diğer yaratıkların Exp kazanım oranı arttırıldı Tartaros Patronunda damage problemi var bunuda 6 CH için yapılacak olan çalışmada düzelticem.
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Sevindim yahu dün tartarusun yanına gittim 5.kata o neydi öyle bir vuruyor 11 12 kMerhaba 6 CH Projesi yakın bir zamanda aktif olucak Mezarlık,Kule ve Sürgün 6 CH de ayrı ayrı olucak kasma zorluğunu azaltacaktır.
Ayrıca Mezarlıkla ilgili ikinci düzenlemeyi dün gece yaptım, Tartaros Patronu dışında diğer yaratıkların Exp kazanım oranı arttırıldı Tartaros Patronunda damage problemi var bunuda 6 CH için yapılacak olan çalışmada düzelticem.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Sonrada Shorty yardımcı olmuyor diyorsunuz adam elinden geleni yapıyor
tabi canım shorty kral king herşeyi yapıyor millet haksız millet burada boşuna kristalim gitti şeyim gitti birşeyim gitti diye yalvarıyor shorty king siz shorty yalakaları çok fazla forumda çoğaldınız be adamım yine yalakalık hastalıkları başlıyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)