Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İyi forumlar burdan yetkililere bi sorum olucak. Banlanan hesapların değerlendirilmesi hakkında.
Gönderdiğim mesajdan sonra ( hesabınızın incelenme süreci uzun sürebilir bu konuda sabırlı olup Ely Metin2 yönetiminden bilgilendirme maili bekleyin.) gibi bi cevap aldım. peki ortalama nekadar sürer bu inceleme?
ve olumlu olumsuz kesin bi cevap alabilirmiyim açılmama nedeni ile birlikte. İlgilenirseniz sevinirim teşekkürler
Gönderdiğim mesajdan sonra ( hesabınızın incelenme süreci uzun sürebilir bu konuda sabırlı olup Ely Metin2 yönetiminden bilgilendirme maili bekleyin.) gibi bi cevap aldım. peki ortalama nekadar sürer bu inceleme?
ve olumlu olumsuz kesin bi cevap alabilirmiyim açılmama nedeni ile birlikte. İlgilenirseniz sevinirim teşekkürler
Aynen hesabım 3 ay önce 1 aylığına engellenmişti halen daha açılmadı. o kadar özel mesaj ve tickete rağmen...
yetkillilerden biri ilgilense ortalama ne kadar sürer nedir ne değildir diye.
İyi forumlar burdan yetkililere bi sorum olucak. Banlanan hesapların değerlendirilmesi hakkında.
Bide şu açıdan düşün eğer belli bir süre olsaydı yazarlardı bu süre içince cevap verilecektir diye süre olmadığı için yazmadılar dimi

Aynen hesabım 3 ay önce 1 aylığına engellenmişti halen daha açılmadı. o kadar özel mesaj ve tickete rağmen...
Senin olayının o af ile hiç bir alakası yok onlar ban yedikleri için açtırmak istiyo senin hesabının açılması zorunluluk yani senin hakkın o bölüme ticket atmana gerek yokki
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)