noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

DTM Experience Demo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatih9755
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 226

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dtm-exp-2.jpg

dtm-exp-9.jpg

dtm-exp-4.jpg

dtm-exp-27.jpg

dtm-exp-31.jpg

dtm-exp-39.jpg

dtm-exp-23.jpg

dtm-exp-47.jpg

(Google Translate'den çevrilmiştir anlatım bozukluğu olması normaldir.)

Serideki Audi RS5,BMW M3,Mercedes C63 AMG araçlarını ve şimdilik sadece Hockenheim pistini içermekte...

Grafik

Oynadığım oyunun alfa sürümü ortalama özelliklere sahip normal bir ev bilgisayarında koştu ve hala beni etkilemek başardı. RaceRoom Yarış Deneyimi benzer bu oyun aynı yüksek kaliteli grafik sunuyor.

Fizik

Ben gerçek dizi izlerken fark bir şey yolda yarış zaman DTM araba ne kadar inanılmaz stabildir. Bazen neredeyse onlar downforce çok büyük miktarda üreten siluet karoser nedeniyle raylar üzerinde gibi görünüyor.

Bu davranış, oyunda çok iyi simüle edilir. Bu araba tam anlamıyla orta ve yüksek hızda köşelerinde yol yüzeyine bastırılır ve bir kez araç doğrudan sürücü girişi takip eden bir köşesinde almak ve Precize kararlıyız hissediyorum.

DTM Deneyimi pilotların başlayan uygun olacaktır asist sürüş bir paketi ile geliyor olsa da, aranızda daha sert yarışçılar yardımcıları olmadan yarış orada burada birkaç düğmelerine basın ve sunduğu oyun ne yararlanmak gerekir: bir çok gerçekçi hissediyorum.

Sesler

An SimBin Fransızca ses gurusu Anthony Monteil işe beri oyunlarda sesleri önce birkaç yıl önemli ölçüde iyileştirilmiştir. DTM Deneyimi motor sesleri tekrar birinci sınıf özellikle gerçekten bir yarış arabası olduğunu izlenimi vermek farklı ayrıntılı ses efektleri duyabilirsiniz farklı sürüş manzarası size döngüsü vardır.

Sistem gereksinimleri hakkında bilgi yoktur

|

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri