HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[TABLE="width: 540"]
[TR]
[TD="width: 125"]
[/TD]
[TD="width: 135"]
[/TD]
[TD="width: 140"]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="width: 125"]
[TD="width: 140"]
[/TR]
[/TABLE]
Wundt,W.: Tarihteki ilk psikoloji laboratuvarını Almanya'da kurdum. Aşağıda bilgilerine ulaştığınız Stanley Hall ise benim öğrencimdi.
Hall,S.: Amerika'da ilk psikoloji laboratuvarını kurdum. Amerikan Psikoloji Birliği'ni kurarak, birliğin ilk başkanı oldum.
Dewey,J.: "Refleks Arkı" kavramını ortaya atarak psikolojide işlevselcilik ekolünün gelişmesine katkıda bulundum.
Thorndike,E.L: Bilmecemsi labirentlerde kedilerle çalışarak öğrenme deneyleri yaptım. 1905 yılında "Etki Yasası"nı ortaya koydum.
Hall,S.: Amerika'da ilk psikoloji laboratuvarını kurdum. Amerikan Psikoloji Birliği'ni kurarak, birliğin ilk başkanı oldum.
Dewey,J.: "Refleks Arkı" kavramını ortaya atarak psikolojide işlevselcilik ekolünün gelişmesine katkıda bulundum.
Thorndike,E.L: Bilmecemsi labirentlerde kedilerle çalışarak öğrenme deneyleri yaptım. 1905 yılında "Etki Yasası"nı ortaya koydum.