Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Süper Ligin 8.haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirildi. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız 5e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Öte yandan çift kale maçta kazanan takımda yer alan futbolcularımız galibiyeti objektiflerimize poz vererek kutladı.
Raul Meireles, Bruno Alves ve Mehmet Topal, takımdan ayrı özel program dâhilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, antrenmanın ikinci bölümünde sağ arka üst adalesinde ağrı hisseden Gökhan Gönül tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.
Takımımız, Erciyesspor maçının hazırlıklarını, 19 Ekim Cumartesi günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00de başlayacak bu çalışma, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.