HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
virüssssssssssssss
Çok Biliyosun Sanki virüssssssssssssss diyosun o normal site ordan dowloadı sen bulcan virüs yok tarattım
üyelik sitesi
1. Kutucuk :İsminizi yazın (gerçek isminizi)
2. kutucuğa 790920 3. kutucuğua 2910210 yazın
3. kutucuk E-mailinizi Yazın hotmail olursa ii olur ve en alttaki sol butona basın 1. adım bitti ama ben sonuna kadar devam edcem ama kayıt yapamıcaz cünkü son 2 soru çok garip?!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
googlede ceviri yaparsınız 1. Kutucuk :İsminizi yazın (gerçek isminizi)
2. kutucuğa 790920 3. kutucuğua 2910210 yazın
3. kutucuk E-mailinizi Yazın hotmail olursa ii olur ve en alttaki sol butona basın 1. adım bitti ama ben sonuna kadar devam edcem ama kayıt yapamıcaz cünkü son 2 soru çok garip?!
gelen sayfada
3. kutucuğn yanındaki butona basarak id seçiyoruz.
4. ve 5.kutucuğa şifrenizi yazıyorsunuz 5. kutucuk güvenlik için.
msnnizin altındaki kutucuğu işaretliyorsunuz altındakini 6. kutucuğu ellemeyin o soru kalsın 7 kutcuğa baba yazın
8i ellemeyin
9 kutucuga anne yazın
10. kutucuktan 3 kutucukta yaptıımız gibi yandaki butona tıklatın ve 154 yazın arayın çıkanlar bırını tıklatın aşşağıda 1. kutucuğa bişeyler gelcek ikinci kutucuğa da 154 yazın
umaırm anlamıssınızdır son 2 kısımı bulamadım kb yın
3. kutucuğn yanındaki butona basarak id seçiyoruz.
4. ve 5.kutucuğa şifrenizi yazıyorsunuz 5. kutucuk güvenlik için.
msnnizin altındaki kutucuğu işaretliyorsunuz altındakini 6. kutucuğu ellemeyin o soru kalsın 7 kutcuğa baba yazın
8i ellemeyin
9 kutucuga anne yazın
10. kutucuktan 3 kutucukta yaptıımız gibi yandaki butona tıklatın ve 154 yazın arayın çıkanlar bırını tıklatın aşşağıda 1. kutucuğa bişeyler gelcek ikinci kutucuğa da 154 yazın
umaırm anlamıssınızdır son 2 kısımı bulamadım kb yın

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)