Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kaybolan Özel Nesne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MerdanCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 352
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hesap Adi: MerdanCan
Hesap Ser: Ely#2
Char Adi: RedYol

Sorunum: 15 Ekim saat 17:30 siralarinda 90 tl ye 90 kristal almistim 75 kristale Ejderha Tanri Palasi+9 efsunlar zehirleme degisimi +%30 Kritik Vurus Sansi +%30 Saldiri Degeri +%30 Beceri Hasari +%30 Ortalama Zarar +%30 Savascilara Karsi Guclu +%30 Suralara Karsi Guclu +%30 Öldürücü Darbe Tasi +5 Savascidan Koruyan tas +5 Ninjadan Koruyan tas +5 özel nesne yaratip almistim charima taktim ve Çöle isinlandim isinlanir isinlanmaz Ejderha Tanri Palasi+9 elimden kayboldu. + Buz Ankasi Mührü de almistim o da ayni anda kayboldu. Ödedigim toplam 80 kristalim gitmiş oldu. Dün 16 Ekim de yine ayni sorunla karsilastim hesabıma 60 kristal yükledim 1 tane ren geyiği kostümü ve 1 tanede Hayalet Maske Baslik +9 Efsunlar Max Hp+%3000 Saldiri Hizi +%30 Güç +%30 Beden Karsisindaki Ataklarin Bloklanmasi +%30 Hareket Hizi +%30 Yari insanlara karsi güçlü +%30 Kilic Savunmasi +%30 özel nesneden yaratim 50 kristale satin aldim üzerime giydim oyunda çok kalmadan çiktim bu sabah baktim ki Ren Geyigi kostümü ve Hayalet Maske Baslik charimda yok.. Özel Mesajlarima ve destek taleplerime yanit bulamiyorum 3 gündür bu sorunlarim düzeltilmiyor.. Bunun için yasal yollara bas vurmak zorunda kalabilirim. Konuyla acil ilgilenin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri