- Konular
- 7,451
- Çözüm
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 627
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 385
- MmoLira
- -82
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kasa: Bilgisayar kasası, içine yerleştirilecek olan bilgisayar bileşenlerini dışarıdan gelebilecek fiziksel darbelere karşı korur, elektriksel olarak yalıtır, sahip olduğu fanlarla içerideki sıcak havayı dışarı atar. İçinde 1 tane anakart takma tepsisi, güç kaynağı yuvası, birkaç tane 5.25″ ve 3.5″ luk yuvalar mevcuttur. Buralara sabit disk ve CD-ROM sürücü gibi aygıtlar yerleştirilir, arka tarafında soket boşlukları vardır.Bilgisayar meraklıları tarafından az bilinen (monitör hariç) çevre birimlerinin kısaca açıklamasını yapmaya çalıştık. Bilgisayar toplama sitelerinde birçok anlatım mevcuttur fakat tam olarak kullanıcılara hitap edememektedir. En yalın haliyle, en basit şekilde sizlere bilgisayar toplama işlemini anlatmaya çalışacağız.Farklı anlatımlarda bilgisayar toplama video, bilgisayar toplama resimli anlatım, pc toplama, bilgisayar nasıl toplanır, bilgisayar toplama programı gibi konular mevcuttur. En basit şekilde size bilgisayar toplamanın nasıl yapıldığını anlatalım.1. Önce işlemciyi seçmelisiniz. İşlemciyi seçtikten sonra seçmiş olduğunuz işlemciye uygun anakartı seçin.
2. Anakartı seçtikten sonra seçmiş olduğunuz anakarta uyumlu ram seçebilirsiniz.
3. Harddisk ve ardından ekran kartı seçeceğiz.
4. Anakartların tümünde hem ethernet kartı hemde ses kartı mevcut olduğu için ethernet kartları ve ses kartları pasif durumdadır. Ama harici bir ses kartı ve ethernet kartı istiyorum diyorsanız onları ayrıca seçmelisiniz.
5. Bilgisayarınız için kasa ve monitör seçeceğiz.
6. Daha sonra optik okuyuculardan seçin.
7. En son modem, tv kartı, klavye ve mouse seçin.
Anlatımı sitemizde bulunan paylaşım butonlarından değerlendirir ve paylaşırsanız memnun oluruz. Doğru bilgilere herkesin ulaşabilmesi umuduyla
<font color="#373737"><span style="font-family: Helvetica Neue"><font color="#FF0000"><span style="font-family: inherit"><strong>
2. Anakartı seçtikten sonra seçmiş olduğunuz anakarta uyumlu ram seçebilirsiniz.
3. Harddisk ve ardından ekran kartı seçeceğiz.
4. Anakartların tümünde hem ethernet kartı hemde ses kartı mevcut olduğu için ethernet kartları ve ses kartları pasif durumdadır. Ama harici bir ses kartı ve ethernet kartı istiyorum diyorsanız onları ayrıca seçmelisiniz.
5. Bilgisayarınız için kasa ve monitör seçeceğiz.
6. Daha sonra optik okuyuculardan seçin.
7. En son modem, tv kartı, klavye ve mouse seçin.
Anlatımı sitemizde bulunan paylaşım butonlarından değerlendirir ve paylaşırsanız memnun oluruz. Doğru bilgilere herkesin ulaşabilmesi umuduyla
<font color="#373737"><span style="font-family: Helvetica Neue"><font color="#FF0000"><span style="font-family: inherit"><strong>