Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cs 1.6 Lan Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShoTKilleD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar arkadaşımla lan üzerinden cs oynamak istedik ikimiz aynı interneti paylaşıyoruz yani aynı ağdayız ama landa birbirimizi göremiyoruz,geçen sene böyle bir sorun yoktu normal oynayabiliyorduk ama bu yıl böyle oldu fikri olan veya yardım etmek isteyen varmı ?

Not : İkimizinde güvenlik duvarı,anti virus vs. kapalı.Hamachi üzerinden denedik yine olmadı.İkimizdede Cs 1.6 +V23 Patch yüklü.

Ben biraz araştırdım connect + ip gibi bir çözüm önermişlerdi fakat oda olmadı.Cs değilde başka oyunlarda birbimizi görebiliyoruz ama cs de göremiyoruz bi yardım edin beyler :mad:

Selam arkadaşlar arkadaşımla lan üzerinden cs oynamak istedik ikimiz aynı interneti paylaşıyoruz yani aynı ağdayız ama landa birbirimizi göremiyoruz,geçen sene böyle bir sorun yoktu normal oynayabiliyorduk ama bu yıl böyle oldu fikri olan veya yardım etmek isteyen varmı ?

Not : İkimizinde güvenlik duvarı,anti virus vs. kapalı.Hamachi üzerinden denedik yine olmadı.İkimizdede Cs 1.6 +V23 Patch yüklü.

Ben biraz araştırdım connect + ip gibi bir çözüm önermişlerdi fakat oda olmadı.Cs değilde başka oyunlarda birbimizi görebiliyoruz ama cs de göremiyoruz bi yardım edin beyler :mad:

Eğer hiçbir şekilde olmuyorsa vmware ile sanal makine oluşturup cs 1.6 kurun hem admin olursun hem oynarsın biraz uzun olur kurması ama güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri