Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Af yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpeciaLAdaM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 237

SpeciaLAdaM

Level 7
TM Üye
Üye
Konular
347
Reaksiyon Skoru
129
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
133
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[h=2]Teknik direktör Slaven Bilic, takımda huzurun bozulmasına izin vermeyeceğini belirtti.[/h]
fft104mm2564387.jpg

Futbolcular, İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk için Bilic’le görüşerek bu iki ismin affedilmesini isterken, teknik ekip tavrını değiştirmedi. Takımla konuşan Hırvat teknik adam, yaptıklarının doğru bir hareket olduğunu belirterek, “Sizlere teşekkür ediyorum. Arkadaşlarınızı sahiplendiniz. Ancak bu konu kapanmıştır. Burada her şeyden önce takım disiplini gelir” diyerek son noktayı koydu.

Kartal’daki 3’üncü olayı

Sezer Öztürk’le kavga edip kadro dışı kalan İbrahim Toraman, daha önce 2 kez İbrahim Üzülmez’le tartışmıştı. Mustafa Denizli döneminde, kampta terlik giydiği için o zamanki kaptan İbrahim Üzülmez tarafından uyarılan Toraman, ayağında yara olduğunu ve terliği çıkarmayacağını belirtti. Bunun üzerine de Üzülmez kendisini sert şekilde uyardı ve ikili birbirine girdi. Teknik direktör Denizli, iki futbolcuyu da kadro dışı bırakmış, daha sonra da affederek tekrar kadroya almıştı. Ancak Üzülmez ile Toraman arasındaki gerginlik sona ermedi. Schuster döneminde iki futbolcu, deplasmanda oynanan Ankaragücü maçının devre arasında tartışmış ve İbrahim Üzülmez, takım arkadaşına soyunma odasında yumruk atmıştı. Özellikle yabancı isimler bu olaydan çok etkilenmiş ve Schuster’in raporu doğrultusunda İbrahim Üzülmez’le yollar ayrılmıştı. Toraman son olarak Sezer Öztürk’le kavga etti ve yönetim bu olayın ardından Toraman’a kendisine kulüp bulmasını istedi. Kavgadan sonra üzgün olduğunu belirten Toraman, “Yıllardır hizmet ettiğim kulüpten bu şekilde ayrılmak beni çok üzdü” diye konuştu.

Sezer rahat durmuyor

Manisaspor’un 2009 yılında Süper Lig’e çıkmasının ardından Galatasaray’ın radarına giren Sezer Öztürk, kulüpten izinsiz olarak Sarı-Kırmızılı ekiple görüştüğü için kadro dışı bırakıldı. 1 sezon sonra Eskişehirspor’un yolunu tutan gurbetçi oyuncu, burada da Pele’yle tartıştı. Sivasspor’la maçında kazanılan frikiği kullanmak için topu alan Pele’yle, “Serbest vuruşu ben kullanacağım” diyerek tartışan Sezer, arkadaşlarının araya girmesiyle topun etrafından uzaklaştı. Pele’nin vuruşu golle sonuçlanırken, Sezer sevinmedi. Fenerbahçe’ye transfer olan gurbetçi oyuncunun burada da Aykut Kocaman’la yıldızı barışmadı. Kocaman’ın istifasının ardından “Almanya her gün yağmur. Ama yağmurlu günde güneşe gördüm” diye tweet atarak hocasına gönderme yaptı. Sezon başında Beşiktaş’a transfer olan Öztürk, ilk vukaatını da İstanbul’da yaptı. Kayseri Erciyes maçı öncesinde gece kulübüne giden Sezer, burada kavga etti ve bir kişiyi darp etti. Kavgaya karışan kişilerin şikayetçi olmasıyla, Sezer karakola götürülüp sabaha kadar gözaltında tutuldu.

Paylaşım İçin Teşekkürler

İyi forumlar...

Bilgi İçin Teşekkür Ederim

Teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim kolay gelsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri