noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Merhaba TurkMMO

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DigitalDay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ad : Meriç
Soyad : Tibet
Burç : Yay
Sevdigim Renk : Mavi
Yaşadıgım Şehir : Amasya
Memleketim : Samsun
Tuttuğum takım : Fenerbahçe
Sevdiğim Oyunlar : Bütün MultiPlayer Oynanabilen oyunlar Gta5 MultiPlayer Çıkarsa O da :)
Forumu Nereden Buldum ? : TurkMMO Önceden Link Vs Almak İçin üye oluyordum sonra kalıcı olarak üye olmaya karar verdim
Forumu Beğendim Mi ? : Beğenmesem burda olmam zaten :
Forumdaki amacım ne : Bildigim şeyleri paylaşmak bilmediklerimi öğrenmek için
Diğer Bilgilerim : 11 Yaşında Başladığım Bilgisayar Hayatıma Halen Devam Ediyorum Derslerle Birlikte Tabi :) MyBB Konusunda %95 Bilgim Var Sorularınızı Sorabilirsiniz Ayrıca Kodlama ve Grafikerlikle Ugrasıyorum CSS ve HTML Bilgim %60'larda php Yok Maalesef :) Satranç oynamayı severim turnuvalarda derecelerim var isteyenle oynayabilirim tabi 1-2 senedir oynamıyorum :) Onun dısında web tasarımları ve scriptlerle ugrasıyorum.Suan Amasyada Oturuyorum ve Fen Lisesine Gidiyorum. Dersler çok zor bu arada :) Memleketim Samsun Samsunlu varsa tanısıp konusuruz arkadaslık kurmayı severim samimi olabilirsek kolay kolay bırakmam.Buraya kadar sıkılmadan okuduysanız ziyaretçi defterime nasıl yazmısım diye cevap verin türkçem pek iyi değildi

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri