C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1453..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ExEqu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

msnde skype dönüştü :) ama hala msn kullanan var onu nası yapıyolar bilmiyorum

Saçmalık,

Bu olay hiçbir şekilde gündemde yokdu bir öneri üzerine yapabileceğimi ofisde bildirdim ve kabul edildi Philos,Admin şahidimdir.

ki bu öneriyi sunarken bana edilen hakaretlerde istisna gösteririm diye eklemede yaptım buda kabul edildi. ( buda sizler için işte :) )

Kısaca senin gibi adamlara bizim ihtiyacımız yok bize oyununu oynayıp eğlenebilecek insanlar lazım söylediğim gibi oynayacak oyuncular başımın tacıdır el üstünde tutarım yeri gelir'''''' skypedan bir oyuncuyu resim ile şikayet eder anında banlarım ama bunu senin gibi insanlara yapmam haketmiyorsunuz çünkü.''''''''''''''

Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış ben o olayı unutalı aylar oldu pişmanmıyım? değilim ki olayı bile yarım yamalak hatırlıyorum o kadar değersiz ve boş

Varsa hakkın günü geldiğinde hesabını verebilirim.

bak ne demişsin sana yapmam demişsin ama skype dan küfür ediliyor kim onu bile bilmiyorum ban atıyorsun yapmam dediğin şeyi yapıyorsun?

sen hala beni anlamamışın ben o çarı istemiyorum sadece haksızlık olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum neden mi? 5 yıldır m2 oynuyorum gerek TR gerek bu pwp hiç ban yemedim bi sen banladın oda haksız yere.ya bana tek bişey söle ExEqu çarını neden banladın eyvallah dicem güzel kardeşim

ID=Enigma09 map=destan

Edit : Yanlış POST

Son düzenleme:
Saçmalık,

Bu olay hiçbir şekilde gündemde yokdu bir öneri üzerine yapabileceğimi ofisde bildirdim ve kabul edildi Philos,Admin şahidimdir.

ki bu öneriyi sunarken bana edilen hakaretlerde istisna gösteririm diye eklemede yaptım buda kabul edildi. ( buda sizler için işte :) )

Kısaca senin gibi adamlara bizim ihtiyacımız yok bize oyununu oynayıp eğlenebilecek insanlar lazım söylediğim gibi oynayacak oyuncular başımın tacıdır el üstünde tutarım yeri gelir skypedan bir oyuncuyu resim ile şikayet eder anında banlarım ama bunu senin gibi insanlara yapmam haketmiyorsunuz çünkü.

Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış ben o olayı unutalı aylar oldu pişmanmıyım? değilim ki olayı bile yarım yamalak hatırlıyorum o kadar değersiz ve boş

Varsa hakkın günü geldiğinde hesabını verebilirim.

Böyle diyorsunda sana konuşmada bizim loncada olmayan birisi küfür etti hatırlamıyorsan hatırlatalım.
Ki sen bunu skype grubunda içeride yemek yiyeninden tut ,oyuna iş yoğunluğu sebebiyle 1 aydır girmeyen adamın charını bile banlayarak yansıttın.

Ordaki küfür eden adam Distubred Furkan'dı ki 1453' loncasından dahi değildi.
Oyunda Eğlenceli bi ortam yarataydım derken milleti eğlencesinden mahrum etmekti senin yaptığın farkında değilsin sanırım.

Banladığın lonca kadar online süreleri olan bi lonca daha görebileceğinden şüpheliyim iyi forumlar.

Böyle diyorsunda sana konuşmada bizim loncada olmayan birisi küfür etti hatırlamıyorsan hatırlatalım.
Ki sen bunu skype grubunda içeride yemek yiyeninden tut ,oyuna iş yoğunluğu sebebiyle 1 aydır girmeyen adamın charını bile banlayarak yansıttın.

Ordaki küfür eden adam Distubred Furkan'dı ki 1453' loncasından dahi değildi.
Oyunda Eğlenceli bi ortam yarataydım derken milleti eğlencesinden mahrum etmekti senin yaptığın farkında değilsin sanırım.

Banladığın lonca kadar online süreleri olan bi lonca daha görebileceğinden şüpheliyim iyi forumlar.

Suçsuz olduğunuzu düşünüyorsanız bu konudaki yönergeleri uyarlayabilirsiniz.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri