C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1453..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ExEqu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ExEqu

Level 1
Üye
Konular
10
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

KENDİ DEDİĞİNE BAK TÜRKAY BAN AFFI DEĞİL HAKSIZ YERE BAN YİYENLERİN AÇILCAK DİYORSUN.SENDE ANLAMIŞIN SONUNDA HİÇ Bİ İŞE YARAMADIĞINI,HAKSIZ BAN ATTIĞINI.1453 E YAPTIĞIN GİBİ...BASKILARA DAHA FAZLA DAYANAMAYIP BÖLE BİŞEY ÇIKARDIN VİCDAN YAPTIN KENDİNCE AMA 1453 LONCASINA YAPTIĞIN HAKSIZLIĞI KİMSE UNUTMADI..BEN ŞAHSEN ExEqu ÇARIN SAHİBİ OLARAK HAKKIM HARAM OLSUN SANA...

Haksız yere banlanan char açılacak şeklinde bir ifadesi varsa gerçekten garip

Yeniden değerlendirme banlanan tüm oyuncular için geçerlidir, Kesinlikle Ban Affı Değildir sadece suçsuz olduğunu kanıtlayan oyuncuların sunucularımıza geri dönmesini sağlayacaktır.

adam nası kanıtlasın gelde bu işte mantık ara??
biz seninle oturup konuşmak istedik aç demedik çarıalrı sadece neden banlandı öğrenmek istedik...senin verdiğin cevap skype da olanlar suçludur :D:D sözde gm çok komiksin

Şu konuda garip haksız yere ban yediyse kanıtlasın felan demiş sanırım onu biz zaten ban yediğimiz zaman yazmıştık ozaman kaale almadı inanmadı haklı olduğunu devamlı öne sürdü şimdi inanmadığı haksız yere deil haklı olarak ban attım dediği charı şimdi neye inanıpda açacak

KENDİ DEDİĞİNE BAK TÜRKAY BAN AFFI DEĞİL HAKSIZ YERE BAN YİYENLERİN AÇILCAK DİYORSUN.SENDE ANLAMIŞIN SONUNDA HİÇ Bİ İŞE YARAMADIĞINI,HAKSIZ BAN ATTIĞINI.1453 E YAPTIĞIN GİBİ...BASKILARA DAHA FAZLA DAYANAMAYIP BÖLE BİŞEY ÇIKARDIN VİCDAN YAPTIN KENDİNCE AMA 1453 LONCASINA YAPTIĞIN HAKSIZLIĞI KİMSE UNUTMADI..BEN ŞAHSEN ExEqu ÇARIN SAHİBİ OLARAK HAKKIM HARAM OLSUN SANA...

Saçmalık,

Bu olay hiçbir şekilde gündemde yokdu bir öneri üzerine yapabileceğimi ofisde bildirdim ve kabul edildi Philos,Admin şahidimdir.

ki bu öneriyi sunarken bana edilen hakaretlerde istisna gösteririm diye eklemede yaptım buda kabul edildi. ( buda sizler için işte :) )

Kısaca senin gibi adamlara bizim ihtiyacımız yok bize oyununu oynayıp eğlenebilecek insanlar lazım söylediğim gibi oynayacak oyuncular başımın tacıdır el üstünde tutarım yeri gelir skypedan bir oyuncuyu resim ile şikayet eder anında banlarım ama bunu senin gibi insanlara yapmam haketmiyorsunuz çünkü.

Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış ben o olayı unutalı aylar oldu pişmanmıyım? değilim ki olayı bile yarım yamalak hatırlıyorum o kadar değersiz ve boş

Varsa hakkın günü geldiğinde hesabını verebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri