berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Admin bakarmısın artık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ADmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sürekli konu açmak istemiyoruz ama bizi buna sevk ediyorsunuz 4 gündür HP üretimi ilgili cevap bekliyoruz 1 özel mesaj attım hiç konu açmadım açılan konulara yorum yaptm ama nafile bize boşuna sürekli aynı konuları açmayın demeyin 2-3 gün bekleyip cevap alamıyorsak elimizden başka bişey gelmiyor....

oyun içi gm xZeyn0 ile konuşmam şu şeklde
tftkx.jpg
[/url][/IMG]

haklı olarak tekrarlanan beceri hasarına karşı koyma efsununda yaptığınız gibi efsunun kaldırılıp kristallerimizin iadesini talep ediyoruz yada düzenleme yapın %30 getirdiğimiz efsunu tam olarak kullanalım ama bu uygulama oyunun düzenini alt üst edeceği için ilk seçenek daha mantıklı geliyor...

size attığım özel mesajda itemlerimi belirttim gerisi sizin oyuncular ile nekadar ilgilendiğinize kalmış iyi forumlar....

sürekli konu açmak istemiyoruz ama bizi buna sevk ediyorsunuz 4 gündür HP üretimi ilgili cevap bekliyoruz 1 özel mesaj attım hiç konu açmadım açılan konulara yorum yaptm ama nafile bize boşuna sürekli aynı konuları açmayın demeyin 2-3 gün bekleyip cevap alamıyorsak elimizden başka bişey gelmiyor....

oyun içi gm xZeyn0 ile konuşmam şu şeklde
tftkx.jpg
[/url][/IMG]

haklı olarak tekrarlanan beceri hasarına karşı koyma efsununda yaptığınız gibi efsunun kaldırılıp kristallerimizin iadesini talep ediyoruz yada düzenleme yapın %30 getirdiğimiz efsunu tam olarak kullanalım ama bu uygulama oyunun düzenini alt üst edeceği için ilk seçenek daha mantıklı geliyor...

size attığım özel mesajda itemlerimi belirttim gerisi sizin oyuncular ile nekadar ilgilendiğinize kalmış iyi forumlar....

Zeynep bu konuda bana ulaştı ne yapılacağı konusunda daha karar verilmedi notlarım arasında duruyor.

HP Üretimi yerine başka efsun eklenebilir bu konuda net bir detay vermek istemiyorum şuan bakım çalışmasını beklemeniz gerekiyor.(Anlık sorunlarda uygulanan sunucuların kapatılıp açılması değil ilk çalışma duyurusunda tekrar konu açmayın Genel Bakım Çalışması adı altında yapılacak bu işlem )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri