Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
...CSYT2 TÜRKÇE YAMA HAZIR...
..Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ki forumda henüz yeniyim..Bende sizin gibi Metin2 tutkunlarından biri olduğum için böyle bi uğraşın içerisinde kendimi buluverdim .
..Neyse uzatmayayım ..Uzun bir zamandan beri Csyt2 adlı çin serverinde yamasız takılan arkadaşlarımın büyük bi sorununu artık ortadan kaldırmış bulunuyorum..Yalnız şunuda kesinlikle belirteyim ki bu pack "Metin2 Mod By KaMeR 1337" nin geliştirdiği bi yama..Bende bu yamaya "csyt2"yi entegre edip faal duruma gelmesini sağladım..Neyse uykusuz 1 gece ve 2 günlük emek söz konusu..Teşekkürünüzü esirgemeyeceğinizden şüphem yok ..Desteğinizle daha iyilerini yapmak mümkün olacaktır..İyi Eğlenceler........
Csyt2 Tr yama ve Görünmeyen slotları görmemizi sağlayan dosyalar birleştirilmiştir..Bu yamayı kurmanız halinde diğer linkleri indirmenize gerek yoktur.. (MediaFire)
Buyrun Yeni MFire Linki(Tek Link) :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
isterseniz eğer burdanda ayrı ayrı download edebilirsiniz(megaupload'tan) :
Buyrun Dosyaların Download linkleri :
CSYT2 TR YAMA İLE SÜRGÜN MAĞARASINDA VE DİĞER HARİTALARDAKİ SLOTLARI GÖREMİYORSANIZ
Bu PACK'i İNDİR
Son düzenleme:
Eline sağlık Demir abi :ka19: ..Dediğin kadarvarmış valla .
...Çatır çatır çalıştı .
..Sağolasın abii ..Teşekkürler ..:l04:
...Çatır çatır çalıştı .
..Sağolasın abii ..Teşekkürler ..:l04:Eline sağlık Demir abi :ka19: ..Dediğin kadarvarmış valla ....Çatır çatır çalıştı .
..Sağolasın abii ..Teşekkürler ..:l04:
Ne demek Kardeş ..İşin görüldüyse ne mutlu ..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)