berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

İki Çizmenin Hikâyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkWoop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 264

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Akşamları dedem yanına yatmama izin verir ben de ona “bana bir hikâye anlat,” derdim. “Bir hikâye? Hım… Bir düşünelim bakalım! Bir tane bile aklıma gelmiyor. A, dur bir dakika! Çizmelerin hikâyesini mi anlatsam acaba? Pekâla. Bir varmış bir yokmuş, yedi denizin ötesinde iki çizme varmış. Gerçek bir çiftlermiş. Ve de dostlarmış. Öyle sıkı dostlarmış ki kimse birini ötekisiz düşünemezmiş. Ne zaman biri bir adım atsa diğeri de atarmış. Ne zaman biri dursa diğeri de dururmuş. Bu nedenle çizmelerden birine Biri, diğerine de Diğeri denirmiş. Biri ve Diğeri sadece gündüzleri değil, geceleri de beraberlermiş hep. Her gece yatağın ucunda dururlarmış. Böyle uyurlarmış, ayakta durarak. Çok yorulmazlarmış çünkü birbirlerine yaslanırlarmış. Birbirlerinin tenini hissetmek hoşlarına gidermiş. Doğrusu, bu şekilde kalmaktan başka bir dilekleri de yokmuş. Böyle geçiyormuş ömürleri. Gelgelelim zamanla yaşlanmışlar artık. Bir çöp yığının üzerine fırlatılıp atılmışlar. Biri sağa gitmiş diğeri sola. Sonra… Sonra ne olmuş bilmiyorum. Hikâye burada bitti. Hadi git yat şimdi.”

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri