Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

M2 Anti Hle Multi Hack 2.7 kullunm!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 684

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hiç bir konuma ilgi duyulmuyor buna inşallah ilgi duyulur.:Dİlk olarak virüs trojen vb. yoktur.Ve tamamen bana ait.Konuya giriyorum:

Multihack´i kullanmayi anlatmadan önce nasil çalistirip nasil indireceğimizi linkleri koyarak anlatcam sora kullanımını anlaticam.

Multihack yeni patch´de çalışmıyor.Çzümü ANTİ-HİLE.

Link :

Multihack´i de buradan indirin:

Link :

İndirdikten sonra anti hileyi metin2_turkey dosyasina atiyos.Anti hileyi açios.Karakter seçme yerinde multihack´i açioz hile çalisior.
>>>>>KULLANIM KILAVUZU<<<<<

Simdi hilemiz çalisir durumda:DYapacağimizi anlatiyorum:

1-Simdi kendinize slotlari çekmek için Multihackden Lock Mobs a basioz.Ölünce çok üzülmüyoz sehirde baslayinca bir yerde doğucaniz.O yerde iken oyun haritasinda bir yere basioz asaği iniyor ex gitmior.Ve aynı yerde oluyoruz.Çekmeyi kapatırken Unlock Mobs a basioruz

2-Çekme hilesini anlattim simdi speed hack anlatacağim.Multihack de speed hack yazan yere bir rakam belirleyip yazioz en iyisi 2 deyken bence 100 yaptim birkere yanimdaki noktaya bastim bakmisin seyisin yanina geldimbiyologdan:DBu kutucuğa yazdiğiniz rakam sizin hızınızı arttirir.Rakamı yazdıktan sonra on--of tusları var dielim 2,00 yaptik on a tiklioz karakter hizlanior.Kapatirken de off tusuna basicağiz.

3-Atack Speed yapicağiz bu Atack Speed inde Speed hack gibi benzer tarafları var.Çalistirmasini anlatmama gerek yok herhalde.Speed Hack gibi Çalistirip on--of a tiklioz farkli taraflari yoktur çalistirma aynidir.

4-Comboyu açmak için altta 2 kutucuk var. 1 ve 2 combonuz 1 mi 2 mi yapcaksani seçiorsunuz combo açilior.

5-Teleport yapmak için ilk olarak yanda bir harita var.(sol köşe)Altındada bir seçmek için yerler var blue villago mavi köy 1. ve 2. var
İngilizce biliorsaniz bilirsiniz.:) Seçiorus ülkemizi ve gideceğimiz noktayı isaretlioz Teleport yazan yere tiklioz isinlior.

Not: Mavi bayrakta 1. köyde iken seunyorga isinlamior.

6-Mod Attaco yazan yerden pala giyiorsak spada yi seçioruz kiliç gibi vuruyor daha seri oluyor ve Speed Hack de olduğu gibi oyundan atmiyor.Kilici pala gibi tutmak için Lanciayi seçioz öle oluyor.Ama böyle yapinca bir sey olmuyor yavasliyorus.

7-1 Hit Atack buna basip kaç yapcağimizi belirlioz.Ne ise yaradiğini söyleyim.Karakteriniz silahi ile hani 4 kez vururya normalde(savasçi için)onu teker teker bir vurus bir vurus gidior canavar hiç ileriye firlamior:DYani fırlamak derken son kez vurunca yere düsüoya ama bunu yapinca olmuyor.

8-Atack Rangede silahiniz 10 metre ötedeki canavara vurabilir.Bir taktik söleyim atack rangeyi 99999999999 yapioz bir ağaca bakarak sallioz ağacin yaninda olursak ileri geri gitmeyiz ağaca doğru yürür ileri gitmez.99999999999 yaptiktan sora sallioz slotlar gelior uzaktan slotlara dalmaya yarior.

9-Nebia On -------Nebia Off var Nebia Off sisi kapatir seyisin ordan biyologu görürsünüz sis olmaz.(seyisten biyologu görürsünüz derken lafin gelisi yani çok uzaklari görürsünüz.)
Nebia On oyunu eski haline çevirir normalde sisli olurya onun gibi olur.

+REP ve YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN :D
+REP VERİN ve YORUM YAZİN RİCA EDİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

türk isen teraziye abc yaz gönder.

atatürkü seven türkiye yazsin göndersin

yakamozda olan +40 varsa teraziye yakamoz yazip göndersin

tsliysen teraziye ts,fbliysen fb,gsliysen gs,bjkliysen bjk yaz gönder!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri